Richard Clayderman asa cum nu l-ati mai vazut

Andrei Ceauru • Noutăți

Richard Clayderman asa cum nu l-ati mai vazut

Superproducţia “From Paris with Love”, ce va avea premiera mondială la Bucureşti pe 26 Martie transforma scena Sălii Palatului într-o seară pariziană montată într-un decor unic alături de Camerata Regală. Pentru un spectacol plin de graţie, baletul va fi condus cu elegantă de către celebra prim-balerina, Monica Petrică. Momentele de coregrafie vor fi conturate cu îndemânarea maestrului Răzvan Mazilu, cel care în 2004 a fost recompensat de către Preşedintele României cu medalia Ordinul Cultural în grad de Cavaler pentru “întreaga activitate şi pentru dăruirea şi talentul interpretativ pus în slujba artei scenice”.

Pentru concertul de luna aceasta a “celui mai cunoscut pianist din lume”, aşa cum a fost numit Richard Clayderman de Guinness Book, lucrează mai bine de 100 de muzicieni, balerini şi tehnicieni pentru a se asigura că seara de 26 Martie va fi de neuitat.

Din cele două ore feerice alături de Prince of Romance nu va lipsi nici cea mai iubita piesa a artistului – “Ballade pour Adeline”, vândută în peste 22 de milioane de exemplare.

Adorat de milioanele de fani, artistul este neobosit, înregistrând peste 1300 de melodii. Cel mai iubit pianist din lume are un portofoliu fulminant, deţinând 267 de discuri de aur şi 70 de discuri de platină din vânzarea a peste 150 de milioane de albume.

Grandioasa productie audio-vizuala “From Paris with Love” va invita la o plimbare romantica pe strazile exuberantului Paris din perioada interbelica. Repertoriul bogat in nuante al pianistului, decorul si luminile va vor duce intr-o calatorie in timp, in vremurile in care capitala artelor tocmai ce incepea sa infloreasca.

Spectacolul este adus în premieră, pentru dumneavoastră de Phoenix Entertainment.

Biletele se găsesc în reţeaua Eventim şi magazinele partenere.

http://www.eventim.ro/ro/bilete/richard-clayderman-bucuresti-sala-palatului-370654/event.htm