S-a lansat ghidul studentului UB 2013

Sergiu Porcaras • Noutăți

S-a lansat ghidul studentului UB 2013

Daca esti student in anul I si ai nevoie de informatii utile care sa te ajute pe parcursul anilor de studentie ASUB (Asociatia Studentilor din Universitatea Bucuresti) vine in ajutorul tau cu un ghid facut special ce contine cateva puncte esentiale prin care orice student ar trebui sa treaca.

Ghidul l-am citit si eu si pot spune ca este interesant nu numai pentru boboci ci si pentru restul studentilor de ani mai mari. Practic pe tot parcursul acestui ghid, cei de la ASUB au punctat 12 din cele mai importante lucruri pe care trebuie sa le faca orice tanar pe toata perioada studentiei.

Si anume:

  1. Sa intri intr-o organizatie studenteasca
  2. Sa faci voluntariat
  3. Sa stai la camin
  4. Sa mananci la cantina
  5. Sa pleci cu Erasmus
  6. Sa iei bursa de studii
  7. Sa circuli cu 601
  8. Sa mergi in tabere studentesti
  9. Sa iti petreci sesiunea la biblioteca

Plus inca alte cateva puncte destul de importante ca si continut si mod de informare, pe care am sa va las pe voi sa le descoperiti.

Cred ca este destul de interesant si merita aruncat un ochi pe el, mai ales cand sunt prezentate lucruri care te privesc in mod direct. Experiente care mai de care mai inedite, in care iti faci prieteni noi, descoperi o multime de lucruri, iti permiti practic sa fii tu, sa alegi ce e mai bine pentru tine si sa o iei pe cai pline de succese nebanuite.