Super Bowl LI cel mai vizionat eveniment sportiv al anului in SUA, aduce pariuri neobisnuite

Andrei Ceauru • Noutăți

Super Bowl LI cel mai vizionat eveniment sportiv al anului in SUA, aduce pariuri neobisnuite Ce legatura exista intre culoarea (sortimentul) unei bauturi si pariurile sportive? Cand este vorba despre Super Bowl, totul se leaga perfect: se poate paria pe tipul bauturii sportive Gatorade ce va fi utilizata la finalul meciului intr-un "ritual special". Mai exact, a devenit o traditie ca la finalul partidei antrenorul castigator sa fie stropit cu butoiul de Gatorade de catre jucatorii de pe banca sa. Bautura pentru sportivi Gatorade utilizata poate avea o anumita culoare, in functie de alegerea pe care pasionatorii de pariuri incearca sa o anticipeze. Spre exemplu, pentru varianta albastra (Gatorade Blue), cota este 8,00.

Intalnirea dintre New England Patriots si Atlanta Falcons aduce insa si alte surprize. La Houston, Texas, pe NRG Stadium, cea de-a 51-a editie a Super Bowl propune multe pariuri interesante, dincolo de cele "clasice". Marea finala a Ligii profesioniste de fotbal american (NFL) este in Statele Unite ale Americii cel mai asteptat si urmarit eveniment sportiv, asadar audientele TV sunt mereu subiect de interes. Fanii pot paria pe numarul de telespectatori americani. Cota este 2,00 pentru cel putin 112 milioane - adica numarul consemnat anul trecut. Cu un an inainte, numarul a fost si mai mare - 114 milioane.

De audienta TV se leaga si pretul publicitatii in pauza evenimentului. "Cota" a ajuns anul acesta la 5 milioane de dolari pentru 30 de secunde de publicitate. Pretul nu este considerat prea mare de companii, care au si ele traditia de a avea spoturi chiar special concepute pentru pauza de la Super Bowl. Intel, Hyundai, Snickers, Budweiser sau Victoria’s Secrets sunt exemple de branduri adesea asociate cu marele eveniment sportiv.

Pe lista de pariuri speciale sunt incluse si cote legate de... muzica. Se poate paria pe cat va dura intonarea imnului national al Statelor Unite ale Americii. In general, durata este in jur de doua minute. Daca imnul intonat anul acesta de catre starul de muzica country Luke Bryan nu va consuma mai mult de 2 minute si 14 secunde, se poate primi dublul sumei pariate pe aceasta varianta, la pariuri online.

La Unibet exista si cote pentru melodia cu care Lady Gaga isi va incepe show-ul din pauza evenimentului. Aceasta ar putea incepe de exemplu cu melodia Born This Way, cota 3,00 - un scenariu avansat de "analistii" din domeniu.