Treci și tu pe albastru. Devino un AIESECer!

Andrei Ceauru • Noutăți

Treci și tu pe albastru. Devino un AIESECer!

Până pe 13 octombrie, AIESEC București recrutează noi membri dornici să experimenteze, să învețe și să performeze într-un cadru internațional,  multicultural și energic. Echipa AIESEC București este dornică să te cunoască!  Nu ezita și caută-ne la tine în facultate, la AIESEC Student Café și la evenimentul de pe 9 octombrie (Blue Parade) organizat special pentru tine.

Treci și tu pe albastru! Fă lucrurile altfel în AIESEC București. Pentru noi, albastrul reprezintă oportunitățile unice de dezvoltare, sutele de studenți internaționali pe care îi întâlnim, proiectele pe care le organizăm pentru tineri, colaborările frumoase pe care le desfășurăm, echipele cu care lucrăm, spiritul AIESEC, adică AIESEC

Pentru a deveni membru, tot ce trebuie să faci este să urmărești culorile semaforului, până vei ajunge la cea albastră. Primul pas constă în completarea formularului de înscriere de pe site până pe 13 octombrie. Culoarea roșie este reprezentată de interviul de grup care va avea loc în perioada 13-15 octombrie. Culoarea galbenă îți spune că mergi mai departe la interviul individual care va fi în perioada 16-18 octombrie. Dacă ai trecut și de galben, ai undă verde să treci pe albastru! Dar până la albastru mai sunt 2 pași elementari, și anume: perioada de inducție (20-31 octombrie) și interviul final (31 octombrie -5 noiembrie).

Miercuri, 09.10.2013, între orele 11:30 – 12:30, AIESEC Bucureşti te invită să participi la un eveniment unic în București care are drept scop sărbătorirea voluntariatului prin adunarea câtor mai multe persoane îmbrăcate în albastru. Acesta va avea loc în Parcul Unirii pe aleea centrală. Blue Parade face parte dintr-un concurs la nivel național care dorește să adune câți mai mulți tineri dornici să facă lucrurile altfel! Concursul se desfășoară în cele 14 orașe în care AIESEC este prezent. Tot ce trebuie să faci este să te îmbraci în  albastru și să ni te alături.

Încă nu ești sigur că vrei să treci pe albastru? Ești interesat să auzi mai multe povești de la oamenii albaștri? Vino la AIESEC Student Café și cunoaște-ne! Evenimentul va avea loc pe data de 9 Octombrie în Café Boheme în intervalul orar 16:00 – 19:00, precum și pe 11 Octombrie în Control Club în intervalul orar 16:00 – 19:00.

Despre AIESEC București:

      AIESEC București este parte a celei mai mari organizații de tineri la nivel internațional, prezentă în peste 124 de țări și teritorii, cu o istorie de 65 de ani în dezvoltarea personală și profesională a tinerilor. Organizaţia oferă tinerilor o experienţă de dezvoltare inedită bazată pe oportunităţi de leadership, posibilităţi de exchange, conferinţe anuale, platforme virtuale si activităţi de învăţare în cadrul unui mediu internaţional. Prezenţa AIESEC în România s-a făcut remarcată timp de 23 ani, inițial în București, iar în prezent în alte 13 orașe.

Tu pe ce culoare treci la semafor? Treci și tu pe albastru și alătură-te echipei AIESEC București.