Universitatea din București și Hipermarketul cora Lujerului te provoacă la mișcare în aer liber!

Andrei Ceauru • Noutăți

Universitatea din București și Hipermarketul cora Lujerului te provoacă la mișcare în aer liber!

Toţi iubitorii de mişcare sunt invitaţi sâmbătă, 21 mai, la Crosul Universităţii din Bucureşti-cora Lujerului Challenge care a ajuns, anul acesta, la cea de a XXIV-a ediţie. Acest eveniment are ca scop promovarea unei vieţi active şi sănătoase, crosul fiind o activitate sportivă potrivită tuturor categoriilor de vârstă.

Prin urmare, Departamentul de Educație Fizică și Sport (DEFS) din cadrul Universității din București și Hipermarketul Cora Lujerului invită toţi adulţii, tinerii şi copiii peste 12 ani să participe în număr cât mai mare la acest eveniment sportiv şi să câştige numeroasele premii substanţiale.

Participanţii – veterani, studenţi, copii peste 12 ani, profesori din cadrul Universităţii din Bucureşti, angajaţi cora Lujerului - vor alerga pe un traseu de 3.800 m, după cum urmează: Piaţa Operei (Facultatea de Drept) – Splaiul Independenţei – Şoseaua Cotroceni – Bulevardul Iuliu Maniu – Parcarea Cora Lujerului. Cei mai abili dintre ei vor fi răsplătiţi cu premii considerabile: LCD-uri, laptop-uri, tablete, role. Cei care doresc să participe sunt aşteptaţi pe 21 mai, începând cu ora 7:30, în curtea Facultăţii de Drept (Bd. Mihail Kogălniceanu, nr. 36-46, sector 6).

Noutatea acestui an constă în introducerea unei taxe de înscriere de 5 lei, urmând ca fondurile colectate în urnele amplasate la punctele de înscriere să fie donate, în totalitate, Asociației M.A.M.E. pentru a asigura copiilor bolnavi de cancer, beneficiari ai organizației, suportul, consilierea și recuperarea socio-medicală de care au nevoie în perioada de confruntare cu boala.

PROGRAMUL COMPETIȚIEI:

Ora 7:30-9:30 – înscrierea participanților (la birourile de înscriere de pe terenul de fotbal din curtea Facultății de Drept ) și anunțarea informațiilor legate de desfășurarea crosului;

Ora 9:45 – întreruperea circulației și adunarea participanților la start;

Ora 10:00 – startul crosului;

Ora 11:00-12:00 – premierea câștigătorilor, sesiune de fotografii și interviuri pentru câștigători, sponsori, parteneri, organizatori și participanți în parcarea Cora Lujerului.

Pentru că mişcarea înseamnă sănătate, iar o viaţă activă înseamnă o stare de bine, nu rata startul crosului de sâmbătă, 21 mai, de la ora 10.00 din faţa Facultăţii de Drept din Bucureşti.