Unul dintre cei mai cunoscuti ilustratori din lume vine la ICE Comic Con

Andrei Ceauru • Noutăți

Unul dintre cei mai cunoscuti ilustratori din lume vine la ICE Comic Con

Ice Comic Con anunță sosirea unui alt artist grafic de renume care va sta de vorba cu publicul și va dezvălui din secretele artei sale. Noah Bradley vine tocmai din Australia și se alătură celorlalți doi artiști confirmați până acum, Alessandro Vitti (Marvel) și Guillermo Ortego (Marvel, DC Comics), precum și starului din Game of Thrones și Star Wars: Episode 7, Miltos Yerolemou.

Noah este un artist desăvârșit, un spirit liber care adoră să călătorească, iar impresiile culese se reflectă în creațiile sale. Este cunoscut pentru cărțile Magic: The Gathering, dar si pentru impresionantul proiect “The Sin of Man”  - un mix rafinat de elemente antice și futuristice ce se întrepătrund într-o lume fantastică primordială. Proiectul conține și o poezie epică scrisă de Noah intitulată “The Nine Children of God” ale cărei versuri sunt întrerupte de fragmente grafice din imaginarul artistului.

Noah și-a dorit pe la 18 ani să devină programator și dezvoltator de jocuri video, dar pasiunea pentru artă a fost mai puternică și, din fericire pentru public, a triumfat. La început, lumile sale fantastice erau reprezentate în clasicele picturi pe ulei, însă acum folosește mai mult “pensule” digitale pentru a da viață universului său.

Pasionații de arta care vor veni la Ice Comic Con vor avea multe de învățat din experiența lui Noah, în special sfaturi de viață. Artistul a și scris un manifest în care îndeamna tinerii să nu urmeze rigorile desuete ale școlilor tradiționale de artă și să își urmeze propria imaginație. Noah deține și un site educativ  numit “The Art of Freelancing”.

Ice Comic Con este versiunea limitată a unuia dintre cele mai mari evenimente cu plata din România și singurul de acest gen din partea noastra a continentului, East European Comic Con.

Din ideea de a crea un cadru intim pentru a facilita o apropiere mai mare între artiști, expozanți și public, Ice Comic Con se va desfășura la Palatul Copiilor din București în perioada 14-16 noiembrie. Biletele sunt disponibile în număr limitat și pot fi achiziționate din rețeaua My Ticket, Eventim și din magazinele Diverta din țară.