Unul dintre cei mai cunoscuți youtuberi din lume vine la Comic Con

Andrei Ceauru • Noutăți

Unul dintre cei mai cunoscuți youtuberi din lume vine la Comic Con

Michael Stevens, unul dintre cei mai populari creatori de conținut video din lume, vine la București în cadrul East European Comic Con. Fondator al celebrului canal Vsauce, Stevens se clasează în topul celor mai buni 30 de youtuberi de pe mapamond.

Vsauce explorează diverse teme prin clipuri interesante care se bucură de milioane de vizualizări și mii de comentarii. Temele pe care le abordează în maniera sa proprie și inedită variază de la probleme filosofice și științifice până la noutăți despre gaming, tehnologie, cultură și alte chestiuni de interes general.

Așa că, dacă ești curios să afli câte lucruri există pe planetă, ce rezoluție are ochiul uman, de ce aplaudăm sau de unde survine starea de plictiseală, Vsauce este locul în care poți afla toate aceste răspunsuri și multe altele.

Michael Stevens a fondat Vsauce in 2007, iar până în prezent s-a extins cu încă două canale, Vsauce 2 și 3, acestea fiind găzduite de Kevin Lieber, respectiv Jake Roper.

Originalul a rămas cu titlul de Vsauce 1 și a reușit să strângă aproximativ 9 milioane de abonați și peste 700 de milioane de vizualizări.

Vsauce a fost distins în 2014 cu un premiu Webby People’s Voice, considerat de New York Times, drept cel mai important trofeu oferit în lumea internetului. Totodată, i-a fost oferit și un trofeu Streamy Award la cateogoria “Best Science and Education Channel, Show or Series”.

Michael Stevens va fi disponibil pentru întrebări și răspunsuri în cadrul panel-ului său special în ziua de duminica, 10 mai. Toate panel-urile sunt incluse în prețul biletului de acces general. Pentru programul complet, accesați www.comic-con.ro .

East European Comic Con este singurul eveniment în care te poți întâlni cu actori de la Hollywood, celebrități online din strainatate și din România sau artiști grafici. Astfel, la Romexpo, în perioada 8-10 mai ai șansa să îi cunoști pe Manu Bennett (Crixus din Spartacus), Robert Knepper (T-bag din Prison Break), Kristian Nairn (Hodor din Game of Thrones), Osric Chau (Kevin Tran din Supernatural) sau Dan Starkey (Strax din Dr. Who). În plus, nicio celebritate online din România nu va lipsi: Creative Monkeyz, Doza de Haș, Sector 7, 10lucruri, Zmenta, Tequila, Romercial, Rezumatul Zilei, Dani pe net, Bobospider.

Lor li se alătura artiștii Skies of Fire, Bobmeatbag și Sycra, iar un “oaspete” aparte va fi Tronul de Fier din celebrul serial Game Of Thrones, adus special la noi în țară de către HBO Romania.

Biletele pot fi achiziționate  din rețelele Eventim și My Ticket la pretul de 64 de lei, iar in ultima săptămână costul va fi de 79 de lei.

East European Comic Con  este organizat de Asociația Culturală Kesenai și Kickoff Events.