10% reducere la cardurile cadou IKEA pentru studenți, profesori și tineri

Adrian Cinjau • Oportunități

10% reducere la cardurile cadou IKEA pentru studenți, profesori și tineri

Studenții posesori de ISIC sau BRD-ISIC, profesorii posesori de ITIC și tinerii posesori de IYTC beneficiază de o reducere de 10% din valoarea cardurilor cadou IKEA!

Asta înseamnă că, prin intermediul cardurilor cadou IKEA, aceștia vor avea 10% reducere la orice produs din magazinul IKEA!

Indiferent dacă vrei să-ți iei cea mai comfy canapea, un birou sau să-ți renovezi bucătăria, dacă plătești produsele IKEA prin intermediul cardurilor cadou IKEA, vei beneficia de 10% reducere din prețul de raft al produselor achiziționate. Și asta ori de câte ori vrei tu!


Cum pot obține reducerea?

Pasul 1 – În primul rând trebuie să fii posesor de ISIC/BRD-ISIC/ITIC/IYTC. Dacă nu ai deja una din legitimatiile menționate, poți aplica în doar 3 minute AICI.

Pasul 2 – Achiziționezi de pe site-ul nostru carduri cadou IKEA (vezi mai jos) în valoare de cât ai tu nevoie. Vei beneficia din start de 10% reducere!  Exemplu: produsele IKEA pe care vrei să le achiziționezi costă 1.000 de ron. Cumperi carduri cadou IKEA cu valoare de achiziție în magazine de 1.000 ron dar pentru care vei plăti la noi pe site numai 900 de ron.

Pasul 3 – După ce efectuezi plata cardurilor cadou, vei primi prin email din partea noastră codurile de card cadou și codul pin pentru fiecare card

Pasul 4 – Mergi cu aceste coduri în orice magazin IKEA și le prezinți (fie printate fie direct de pe telefonul tău) la casa de marcat la momentul efectuării plății produselor IKEA. Poți să folosești cardurile cadou și online.


Aceste legitimații îmi oferă numai reducerea la IKEA?

Raspunsul este nu. Proiectul legitimațiilor este international, susținut de UNESCO și prezent în 140 de țări. În fiecare an peste 6 milioane de persoane își fac aceste legitimații și se bucură de recunoaștere internațională și reduceri exclusive atât în țara lor cât și atunci când călătoresc.

Reducerile se aplică la:

Intrări la obiective turistice

Transport & cazări

Restaurante & cafenele

Parcuri de distracție (precum Disneyland Paris) și multe altele

În România vei avea acces la super reduceri la WorldClass, Booking.com, Sephora, Answear, Footshop, Cărturești, Flanco și multe multe altele. Pe scurt, vei putea economisi peste 3.000 de lei/an folosind legitimația la partenerii care oferă beneficii.

Mai multe detalii poți găsi AICI.