Castiga cu CV-ul tau!

Andrei Ceauru • Oportunități

Castiga cu CV-ul tau!

AptJob.ro este un instrument dedicat recrutării online, cu aplicabilitate largă şi cu un nivel înalt de acurateţe, în care se vor regăsi postate joburi din toate domeniile şi industriile. Beneficiile pe care le  ai utilizând aptjob.ro sunt definite de calitate şi eficacitate.

Cauţi un job?

Site-ul îţi oferă posibilitatea filtrării eficiente a joburilor, furnizând rezultate perfecte pentru profilul tău şi posibilitatea de a seta alerte pentru joburile potrivite ţie, asta ca să fii mereu la curent şi cu un pas în faţa celorlalţi. Joburile active sunt dedicate tuturor oraşelor şi domeniilor din România, având astfel un avantaj în plus.

Cauţi candidaţi pentru joburile tale?

Pentru angajatori  site-ul oferă o filtrare exactă  a CV-urilor din baza de date şi totodată  instrumente de matchmaking între cerinţele, necesităţile companiei şi competenţele, aspiraţiile candidaţilor, precum şi accesul la o platformă de management al procesului de recrutare.

Fie că eşti angajator sau viitor angajat, te invităm să ne vizitezi acum pe aptjob.ro şi să te înregistrezi GRATUIT pentru a avea acces la toate facilităţile pe care le punem la dispoziţia utilizatorilor.

Cauţi încă un beneficiu?

Acum căutarea unui job se premiază!

Pentru că este sezonul vacanţelor, s-a dat startul cursei pentru o excursie la munte. Dacă ai peste 18 ani şi nu ai încă un CV pe aptjob.ro, atunci te încadrezi perfect pentru a câştiga un weekend la Sinaia. Cât de bine ţi-ar prinde o deconectare din agitaţia oraşului, nu-i aşa?! Regulile sunt foarte simple. Îţi creezi cont pe aptjob.ro, îţi validezi contul prin înregistrarea şi finalizarea CV-ului  şi intri în cursa marelui premiu. 

Când poţi face asta?

Până pe 31 iulie 2014. Ar trebui să te grăbeşti, pe lângă excursia la munte, cu CV-ul tău poţi obţine şi un job pe bune. Dă-le de veste prietenilor şi măreşte-ţi şansele, deoarece weekend-ul la munte este rezervat pentru două persoane. 

Click şi participă acum!