Concurs de Valentine's Day - câștigă un aragaz roșu ferrari

Adrian • Oportunități

Concurs de Valentine's Day - câștigă un aragaz roșu ferrari Anul acesta de Valentine's Day îi poți spune mamei sau bunicii tale cât de mult o iubești oferindu-i un superb aragaz roșu oferit de LDK. Concursul este organizat de pagina oficială de FaceBook, ElectrocasniceLDK unde te poți înscrie cu un simplu comentariu. Grăbește-te! Te poți înscrie în concurs doar până pe 14 februarie

Nu ai idei de cadouri pentru Valentine's Day? Ei bine, îți dăm noi un pont: LDK, un brand românesc de electrocasnice aflat în plină expansiune are un concurs prin care pune la bătaie un simpatic aragaz roșu. Tot ceea ce trebuie să faci e să cauți pe FaceBook pagina ElectrocasniceLDK, dai un like paginii și prima postare de acolo îți va arăta cum te poți înscrie în concurs printr-un simplu mesaj care să cuprindă o persoană tăguită și un hastag.

Un cadou ideal pentru mama, bunica sau iubita
Știm, vei spune că nu poți oferi iubitei de Valentine's Day un aragaz, mai ales că ești încă student și, probabil, stai în cămin!!! Îți dăm dreptate parțial pentru că noi ne gândeam să faci acest cadou iubitei tale mame, iubitei tale bunici sau chiar iubitei tale soții dacă sunteți căsătoriți de curând și faceți planuri să vă mutați în propria voastră casă.

Aragazuri roșii, verzi, portocalii, roz-mov, negre sau bej
LDK este singurul brand românesc de electrocasnice care a spart tradiția clasică a electrocasnicelor albe și monotone. Cu un desing fresh, inovator și tineresc, electrocasnicele LDK aduc culoare în bucătăria românilor. Imaginează-ți doar un aragaz verde, roșu aprins, mov, roz sau portocaliu. Garantat, efectul este unul WOW. Dar gama de electrocasnice LDK nu se oprește aici. În curând, compania Tonis Trade, proprietarul mărcii LDK, va scoate la vânzare și frigidere în culori dar și plite și cuptoare incorporabile care să aducă bucuria în bucătărie.

Comanzi cu reducere pe online
Produsele LDK nu sunt doar diferite și colorate, ci și foarte fiabile. Datele producătorului arată o rată de intrare în service de sub un procent, adică mai bună decât majoritatea produselor care se vând în România. Tocmai de aceea, garanția oferită de producător este una mare. Iar despre prețul de vânzare al acestora, ei bine, prețul de vânzare este unul corect pentru un produs din gama premium. Mai mult, în mod frecvent există promoții consistente pentru cei care comandă online un produs LDK. Acestrea se vând în rețeaua de parteneri din toată țara dar și pe Internet pe site-uri precum tonis.ro, emag.ro, cel.ro, evomag.ro și mulți alții.