Da-ti cu parerea si castiga o tableta Samsung!

Andrei Ceauru • Oportunități

Da-ti cu parerea si castiga o tableta Samsung!

Cu totii avem o gramada de pareri, in fiecare discutie intre colegi sau prieteni se intampla sa criticam sau sa laudam un local, o universitate, un salon de infrumusetare sau o cabana in care ne-am petrecut vacanta. Merită sau nu? s-a gandit sa adune aceste pareri pe meritasaunu.ro si si-a propus sa devina cea mai mare platforma reper pentru serviciile din Romania. Pentru ca e mai bine sa te iei dupa recomandari si pentru ca e mai bine sa inveti din experientele altora.

Pana pe 20 august poti fi rasplatit cu o tableta pentru parerea ta pe site. Daca vrei ca sansele tale sa se dubleze, scrie despre ceva despre care nu au mai scris altii. Citeste aici regulamentul complet. Vizioneaza filmuletul de aici pentru a afla cum functioneaza platforma Merită sau nu?.

Merită sau nu? a pornit dintr-o nevoie reala, aceea de a face cunoscute serviciile bune si cele proaste. Scopul platformei este de a aduce informatii utile, reale si provenite de la persoane impartiale.

Inainte sa duci masina la service, inainte sa iti scoti prietena in oras, inainte sa te duci la salon...intra aici si vezi unde merita sa te duci! Dupa ce te intorci de la sala, dupa ce mananci la resataurant, dupa ce esti tratat la o clinica, dupa ce te intorci din weekend-ul la munte... intra aici si povesteste multumirile si nemultumirile tale.

Spor la dat cu parerea si succes la concurs!