Ești in căutarea unui anticariat care cumpără cărți vechi?

Adrian Cinjau • Oportunități

Ești in căutarea unui anticariat care cumpără cărți vechi?

Ești student și ai strans multe cărți de care nu mai ai nevoie? Poti scapa de ele apeland la un anticariat care oferă si serviciul de cumpăr cărți la kg. Cu ajutorul acestui serviciu golești rafturile din bibliotecă sau o lichidezi complet. Astfel, poți să ai parte de spațiu nou pe care să-l utilizezi într-un mod eficient.

Ce presupune un serviciu de cumpăr cărți la kg?

O echipă de anticari, cum este cea de la anticariatul CumparCarti.ro, îți lichidează biblioteca, indiferent că este vorba de cărți vechi sau noi. Dacă acestea îți ocupă un spațiu pe care l-ai putea folosi altfel, aceasta este soluția cea mai eficientă.

Câte cărți poți să vinzi?

Răspunsul: câte vrei. Nu contează cantitatea. Dacă ai puține volume, le poți duce chiar tu la adresa anticariatului ce dispune de serviciul cumpăr cărți la kg. În schimb, dacă ai o cantitate mai mare, nu trebuie să depui niciun efort. Echipa va veni gratuit la domiciliu tău să le ridice.

Ce domenii literare poți să vinzi?

Fiind student, cu siguranță biblioteca ta este plină de manuale, ghiduri și dicționare. Probabil te întrebi dacă și acestea pot fi vândute. Răspunsul este unul afirmativ. În plus, ele vor ajunge la alți studenți. Indiferent că ai cărți tehnice, științifice sau cursuri de limbi străine tot ce trebuie să faci este să te asiguri că sunt într-o condiție bună, fără pete sau pagini lipsă.

Care sunt avantajele de a vinde cartile vechi?

Pe lângă faptul că echipa se va deplasa gratuit la domiciliul tău în cel mai scurt timp posibil, evaluarea cărților se va face pe loc. Prețul va fi unul corect datorită experienței pe care anticarii o au. Iar plata, de asemenea, se va face numerar, tot pe loc. Deci, cu banii obținuți îți poți achiziționa alte lucruri de care ai nevoie. Sau poți să-i adaugi în borcanul de economii dedicat cumpărării unui gadget nou.

Ce program orar are o echipă specializată într-un astfel de serviciu?

Ca și student programul tău este dictat de orarul cursurilor. Iar acesta poate fi unul foarte încărcat. Uneori ai cursuri și până la ora 18:00. Însă, o echipă specializată în serviciul de cumpăr cărți vechi se poate adapta rapid. Poți stabili să vină la tine după ce termini orele de studiu sau vă puneți împreună de acord pentru o zi din weekend.

Unde găsești un anticariat care cumpără cărți vechi?

Cumparcarti.ro te va ajuta în acest sens. Tot ce trebuie să faci este să suni la numărul de telefon de pe site. Sau dacă studiezi în București te poți deplasa direct la sediul lor din Strada Mașina de Pâine nr. 49-51, Sector 2, București. Dacă ești student în alt oraș 

CumparCarti.ro se deplaseaza și în Alba Iulia, Cluj-Napoca, Ploiești, Râmnicu Vâlcea și Sibiu. 


Datorită celor 12 ani de experiență echipa îți va evalua corect orice carte, nu contează anul apariției, inclusiv pe cele foarte vechi de la 1900. Cumparcarti.ro achiziționează săptămânal aproximativ 10 000 de cărți din diferite domenii ceea ce le sporește încrederea și recomandările.


Ca student, vrei să scapi repede de cărțile de care nu mai ai nevoie, mai ales dacă locuiești la cămin. Dacă ești pasionat de gaming sau dacă îți dorești un colț în cameră unde să-ți întinzi salteaua de sport sau să meditezi, existența unui spațiu dedicat este absolut necesară.


Indiferent care este motivul pentru care ai nevoie de spațiu, Cumpar Carti este gata să vină în ajutorul oricărui student și nu numai.

_____

Sursă foto: Clarissa Watson on Unsplahs.com