Ești student și cauți un job part time? Vrei independență financiară? Meditațiile sunt soluția!

Adrian Cinjau • Oportunități

Ești student și cauți un job part time? Vrei independență financiară? Meditațiile sunt soluția!

Viața de student nu-i chiar ușoară. Cel puțin nu pentru cineva care are aspirații. Trebuie să te pregătești continuu pentru seminarii și examene, dar ești destul de matur ca să-ți dai seama că este nevoie să începi și să lucrezi. Părinții te-au susținut financiar până acum, dar e momentul să înveți să te descurci singur.

Cum poți face asta într-un mod eficient? Oferind meditații. Ai nevoie doar de o stăpânire temeinică a noțiunilor din școală, de multă răbdare, dedicare și de dorința de a lucra cu copiii și a-i ajuta.  Sună ca o provocare pentru tine?  Atunci citește mai departe.

De ce să oferi, de exemplu, meditații matematică, dacă ești student?

 • Te poți dedica atât studiului pentru facultate, cât și unei activități de câteva ore care îți aduce resurse financiare
 • Te bucuri de flexibilitate și îți organizezi programul în funcție de timpul tău
 • Nu ai nevoie de training și nu ești condiționat de a avea o anumită experiența ca în cazul altor joburi
 • Ai posibilitatea de a alege ce tip de elevi dorești să meditezi, în funcție de pregătirea și abilitățile tale (preșcolari, de gimnaziu său liceu)
 • Poți alege să lucrezi atât online, cât și la domiciliul elevului sau al tău
 • Ai posibilitatea de a fi plătit zilnic, după fiecare ședință realizată

Dacă te-ai decis că vrei să oferi meditații matematică pentru venituri suplimentare, probabil te întrebi cum ar trebui să procedezi în continuare.

Îți recomandăm să intri pe platforma cautmeditator.ro, să redactezi un anunț cu o descriere cât mai bună și să îl postezi. Astfel, o mulțime de părinți și elevi care întâmpină dificultăți cu matematica te vor contacta pentru meditații. E chiar atât de simplu.

De ce să-ți înscrii anunțul de meditații matematica pe cautmeditator.ro?

 • Este una dintre paginile de top pe care ajung toți cei care au nevoie de meditații matematică și nu numai. Inclusiv la limba romană și engleza sunt foarte multe solicitări. Prin urmare, șansele că anunțul tău să fie văzut de potențiali clienți sunt destul de mari.
 • Site-ul este administrat de o persoană activă, ce blochează spamul și încurajează calitatea anunțurilor, împiedicând astfel afișarea celor duplicitare, cu conținut irelevant sau incomplete). Acest lucru permite utilizatorilor să facă ușor comparații, să afle detalii importante despre fiecare ofertă în parte, pentru a putea lua o decizie bună.
 • Cu ajutorul filtrelor de căutare, se pot selecta cu ușurință meditatori în funcție de calificări, experiență, nivelul de predare, locul de desfășurare al meditațiilor și durata ședinței. Astfel, utilizatorii pot găsi meditatorul potrivit pentru ei.
 • Administratorul platformei oferă transparenta și seriozitate, prin interacțiunea promptă cu utilizatorii, oferind suport și asistentă în legătură cu postarea, editarea sau ștergerea unui anunț la orice materie, inclusiv meditații matematică. 
 • Posibilitatea promovării propriului anunț în topul căutărilor, contra cost, pentru a avea rezultate mai bune, având diferite pachete și opțiuni/ metode de cumpărare (anunț premium promovat pe 1-2 săptămâni sau o lună, plată prin card sau SMS)
 • Confidențialitatea datelor personale și siguranță în efectuarea plăților pentru anunțuri premium (prin protocol HTTPS), oferă un plus și mai mare de credibilitate acestui site.
 • Posibilitatea publicării anunțurilor multiple (în categorii diferite), lucru care avantajează meditatorii ce doresc să predea la mai multe materii

Crezi că ai putea să te descurci?  Înscrie-ți acum anunțul pe cautmeditator.ro – platforma ta de meditații și împlinește-ți visul!

[Articol sponsorizat]