Innovation leaders & engineering pe 26 mai

Andrei Ceauru • Oportunități

Innovation leaders & engineering pe 26 mai

Pentru că ne dorim să contribuim la dezvoltarea personală și profesională a fiecărui tânăr ambițios, pe data de 26 Mai esti invitatul nostru la evenimentul Innovation Leaders IT & Engineering.

Inovarea continuă este unul dintre atributele esențiale ale domeniilor IT&Engineering, iar diferența dintre companiile și produsele care vor trece testul timpului o va face creativitatea, simplificarea proceselor și strategiile revoluționare.

La baza inovației se află creativitatea, o aptitudine înnăscută, dar care se poate pierde în cazul în care nu este exersată. Procesul creativ al fiecăruia este diferit, dar există o rețetă  prin care să cultivi și să te asiguri că originalitatea devine o constantă în viața ta. Pentru a ieși din tipare și pentru a reuși să produci o schimbare în domeniul în care îți dorești să faci carieră, trebuie să fii deschis si curios în fața schimbării, să cauți modalități de a te reinventa periodic și să încurajezi generarea de idei noi în cadrul companiei.

Începând cu ora 10:00, în cadrul conferinței vom vorbi despre rolul inovației în industriile IT&Engineering, schimbările din mediul corporate și multe altele. În a doua parte a zilei, vei avea șansa să cunoști îndeaproape companiile invitate în sesiunea de workshop-uri. În plus, vei discuta liber cu acestea, vei afla cu ce arme trebuie să vii la interviul cu angajatorul preferat și ce își dorește acesta de la tine. Înscrie-te pe http://inspiregroup.ro/innovation-leaders/it-engineering/ și fii unul dintre liderii inovatiei!