Metode de facut bani in studentie.

Nemesu Razvan • Oportunități

Metode de facut bani in studentie.

Toata lumea are nevoie de bani insa un student stie cel mai bine ce inseamna nevoia de banuti. Fie ca vrei sa iesi la o bere , fie ca ai nevoie de bani sa iti platesti facultatea , daca orgoliul nu te lasa sa mai iei foarte multi bani de la parinti ( sau chiar deloc) , ai nevoie de o solutie care iti aduce un castig financiar dar totusi te lasa sa iti continui studiile la cel mai inalt nivel.

Iata cateva metode foarte bune de a face bani ca student:

  1. Dai meditatii . Daca esti student , ai cunostiinte vaste in cateva domenii. Gaseste copii dornici de cunoastere si mediteaza-i la matematica, romana, fizica , muzica sau ceea ce stii tu cel mai bine.Poti castiga cu usurinta 30 RON/ ora intr-un mod lejer si de ce nu, placut.
  2. Imparti pliante. Nu e rusinos sa muncesti. Stand in mijlocul strazii si impartind pliante poti sa inveti foarte multe despre oameni si poti castiga un banut pentru distractie.
  3. Participi ca figurant la reclame sau castinguri. Chiar daca nu esti actor, poti ajunge pe un platou de filmare foarte usor. Cauta firmele care se ocupa de figuratia emisiunilor sau firmelor si inscrie-te. Macar o data pe luna vei avea un job de weekend si vei primi 50-100 lei pentru o zi in care te si distrezi.
  4. Iti faci un blog . Este deja un cliseu, dar un blog iti poate aduce bani de buzunar. Gaseste o nisa la care te pricepi foarte bine, scrie despre ea si incearca sa gasesti oameni interesati sa iti faca reclama pe nisa respectiva. Vei fi uimit cati adepti vei gasi.
  5. Gaseste-ti singur o metoda eficienta.  Chiar daca e criza, oamenii tot cheltuiesc bani pe lucrurile care le fac cu ochiul. Incearca sa vinzi ceva interesant . Traim intr-o perioada excelenta pentru vanzari. O perioada in care iti poti targeta foarte bine clientii.

Exista mult mai multe metode de a face bani de buzunar in timpul studentiei, insa le descoperiti pe parcurs. Momentan, cele 5 enumerate  pot da startul unei cautari.