Modex plateste developerii pentru a testa sau invata blockchain

Adrian Cinjau • Oportunități

Modex plateste developerii pentru a testa sau invata blockchain

Modex - primul App Store pentru blockchain din lume - ii invita pe developerii de blockchain sa testeze tool-urile necesare scrierii de smart contracts si sa-si mareasca veniturile inscriindu-se in platforma dedicata lor. 

Conceput ca un marketplace pentru aplicatii descentralizate, Modex aduce beneficiile tehnologiei blockchain in viata de zi cu zi prin conectarea dezvoltatorilor cu potentialii clienti din domeniu, oferind un acces mult mai rapid si mai facil pentru implementarea de smart contracts. Intuind potentialul urias pe care blockchain-ul il are dar si puterea de a schimba anumite industrii, Modex promoveza tehnologia la nivel educational, dar si la nivel de companii. 


Avantaje si bonus-uri pentru dezvoltatorii de blockchain

Modex ii incurajeaza pe toti dezvoltatorii si pasionatii care vor sa invete blockchain sa se inscrie acum in platforma, unde vor beneficia, pe langa instrumentele necesare, si de o serie de avantaje si bonus-uri. Scrierea contractelor inteligente se face in Solidity, pe platforma Ethereum, iar dezvoltatorii au la dispozitie numeroase unelte de dezvoltare create de Modex: Source Code Auditing, Source Code Repository, Blockchain IDE, Test Net, Block Explorer si altele.

Suita de beneficii: 

150 de MODEX Tokens pentru cei care se inscriu folosind acest link

500 de MODEX Tokens pentru cei care trimit un raport de feedback cu sugestii relevante legate de instrumentele Modex, puse gratuit la dispozitia dezvoltatorilor, la adresa

50 de euro pentru primul Smart Contract publicat in Modex Marketplace + o invitatie pentru MindChain, cel mai mare eveniment de blockchain si AI organizat vreodata in Romania (21-22 februarie, Cluj-Napoca)

Pana la 1000 EUR salariu lunar pentru dezvoltatorii incepatori care isi doresc sa lucreze in platforma Modex.  

Training de Solidity in cadrul Modex Labs, acces gratuit pentru cei care s-au inscris in platforma folosind link-ul de mai sus (in limita locurilor disponibile) 

Acces gratuit la training de blockchain in momentul lansarii Modex Academy, in prima parte a acestui an.


De asemenea, Modex ofera un program special in regim de colaborare (se lucreaza de acasa, part-time) pentru developerii familiarizati cu limbajul de programare Solidity care vor sa fie in echipa Modex. Cei care s-au inscris pe platforma Modex folosind acest link pot participa la evenimentele Modex Talks ce au loc in fiecare miercuri seara la Modex Blockchain Labs (Str. Baba Novac 19A, sector 3). In cadrul acestor intalniri, doritorii isi vor putea prezenta ideea de blockchain start-up, vor putea cunoaste potentiali investitori, vor interactiona direct cu oficialii si echipa tehnica Modex si vor putea participa la sesiuni de networking intr-un cadru informal.