Oportunități de angajare pentru vorbitorii de limbi străine

Andrei Ceauru • Oportunități

Oportunități de angajare pentru vorbitorii de limbi străine

Wipro, compania recunoscută global pentru portofoliul său de servicii IT și de outsourcing, precum și de consultanță, este unul dintre cei mai importanți jucători din industria BPO. Specializată în crearea de servicii, produse și aplicații noi, compania oferă interacțiune, comunicare, colaborare și experiențe interesante.

Pentru că tehnologia joacă un rol important în redefinirea experienței consumatorului, Wipro își dorește să evolueze alături de o echipă inovatoare și dornică de reușite.

O carieră la Wipro înseamnă un mediu provocator, dinamic și oportunitatea de a lucra cu cele mai noi tehnologii alături de cei mai buni specialisti din domeniu. Pentru acest lucru, compania își redeschide porțile pe 10 martie, pentru toți vorbitorii de limbi străine, în cadrul Open Doors-ului organizat de BuzzJob.

 Dacă ai cunoștințe solide de Franceză, Italiană, Spaniolă, Germană, Turcă, Portugheză, Poloneză, Suedeză, Finlandeză, Norvegiană, acum ai șansa de a te întâlni cu specialiștii în HR din cadrul companiei și ulterior de a lucra într-o echipă tânără, entuziastă și profesionistă, într-unul din domeniile:

  • Finance & Accounting
  • HR Admin & Payroll
  • Order Management
  • Customer Support

Tot ce trebuie să faci este să te înscrii pe BuzzJob și să îți demonstrezi potențialul la evenimentul gândit special pentru tine, direct la sediul companiei. De restul se ocupă Wipro!

Vei avea parte de o experiență captivantă și interesantă, de noi provocări și vei putea bifa rezultate frumoase alături de o echipă dinamică!

Rezervă-ți un loc garantat la eveniment accesând link-ul http://buzzjob.ro/open-doors-wipro