Peste 400 de profesioniști IT descoperă la DevCon 2022 casca neuronală

Ioana Ghimpețeanu • Oportunități

Peste 400 de profesioniști IT descoperă la DevCon 2022 casca neuronală

Pe 9 și 10 noiembrie 2022, Catalyst Solutions organizează în format fizic și online cea mai influentă conferință IT din România, DevCon. Speakerii internaționali și companiile IT de top vor fi prezenți la evenimentul care reuneste pasionații de tehnologie. Sunt așteptați peste 400 de participanți la NORD Events Center by Globalworth Pipera, în București și peste 4000 de specialiști IT la ediția din format online. În acest mod, organizatorii le oferă ocazia și pasionaților din industria IT din afara graniței României să se înscrie la eveniment. Până în acest moment sunt înscriși participanți din Germania, Regatul Unit al Marii Britanii, Ucraina și Republica Moldova. 


Cea mai influentă conferință de IT din România, DevCon, va avea loc pe 9 și 10 noiembrie la NORD Events Center by Globalworth Pipera. Speakerii internaționali vor reprezenta companii de top la nivel global, printre care: RedHat, Meta, Microsoft și Amazon Web Services, iar câteva dintre subiectele ce vor fi abordate la eveniment sunt: 

Pericol străin: suprafața ta de atac Node.js tocmai a devenit mai mare;

De la o aplicație monolitică prin microservicii și în Cloud Native: un ghid pas cu pas;

Dezvoltarea sistemelor de empatie durabile;

Realitate augmentată în viitorul ADAS;

  Agenda completă a conferințelor este disponibilă aici. 

Alături de networking-ul în format fizic și participarea la sesiuni tehnice, masterclasses sau discuții deschise, pasionații de IT au șansa să trăiască o experiență completă la DevCon 2022. Principalele beneficii ale celor 400 de participanți la ediția fizică vor fi:

Primii 150 de participanți care ajung la NORD Events Center by Globalworth Pipera, pe 9 noiembrie, vor beneficia gratuit de un voucher "1+1 The Palm" din partea THERME București, partenerul evenimentului din sfera Wellbeing.

Acces la Video Booth 360, susținut de Cabina Trăsnită

Sweet Corner oferit de Donuterie

Primii 200 de participanți ajunși în locația evenimentului pe 9 noiembrie vor primi un voucher de cafea de la Mabo Coffee. 

Zona de Gadgets & Testing Area va cuprinde o instalație tehnică ce poate fi controlată printr-o cască neuronală - experiment pregătit de Modulab.

În Zona Automotive vor fi remarcate 2 mașini Harman și tirul Titi Aur cu simulatoare de conducere defensivă.

Zona Expozițională a evenimentului îi așteaptă pe profesioniștii în IT cu o gamă variată de premii. Pasionații de Tech au șansa să câștige în urma participării la tombolele, concursuri și la alte provocări ale companiilor:

Un kit Nanoleaf, oferit de Systematic, partenerul principal al evenimentului. La standul lor, participanții vor avea acces și la un Shoteria Bar

O pereche de Apple AirPods Pro, oferită de BearingPoint Romania.

2 boxe Amazon Echodot  și premiul prin tragere la sorți - o consolă Microsoft din partea MassMutual Romania.

Un Apple MacBook Air 13-inch, oferit de Cognyte care va avea și o activare cu un stand de popcorn. 

La standul Cognizant Softvision participanțdeii la DevCon vor avea posibilitatea să facă un tech quiz, în urma căruia pot câștiga un premiu la alegere.

IDEMIA Romania va oferi 2 căști VR în cadrul standului fizic.

 Confortul evenimentului este asigurat de către partenerii logistici, către care se îndreaptă mulțumirile organizatorilor: L’OR, Mabo Coffee, Dorna, Sunday Bites, Chairry, Heineken Silver, THERME București, Cabina Trăsnită, Radio Guerrilla

Este ultima săptămână în care pasionații și profesioniștii în IT se mai pot înscrie la DevCon 2022, achiziționând biletele aici.  


DevCon este susținut la această ediție de către parteneri, precum:  

Main Partner – Systematic

Java Con – Cognizant Softvision, Luxoft Romania, Raiffeisen Bank, IDEMIA Romania

DevOps Con – BCR, EPAM Romania, LSEG Romania, SoftServe

Data, AI & ML Con – Cognyte, EMERGN, MassMutual Romania, rinf.tech

Web & Mobile Con – Accenture, BearingPoint Romania, Molson Coors GBS

Tech Area Partners – HARMAN, Stefanini EMEA, Wolters Kluwer

Sponsori ai evenimentului – IDS Consulting, MHP – A Porsche Company, Siemens.


Despre Catalyst Solutions

Catalyst Solutions este o companie românească de consultanță în resurse umane, specializată în soluții de recrutare și employer branding. În cei 17 ani de experiență, Catalyst a devenit cunoscută pentru unele dintre cele mai mari proiecte și evenimente din domeniu, precum: 

Hipo.ro, singurul portal de carieră dedicat exclusiv candidaților cu studii superioare;

Angajatori de TOP, cel mai mare târg de carieră din România, are loc la Sala Palatului în