Ultimele inscrieri la BuzzCamp!

Andrei Ceauru • Oportunități

Ultimele inscrieri la BuzzCamp!

Inspire Group a inceput numaratoare inversa pentru cea de-a 13-a editie BuzzCamp! Sunt ultimele zile de inscriere si ultimele locuri disponibile! Peste 200 de tineri au fost deja selectati! Daca nu te-ai inscris, rezerva-ti locul pe http://buzzcamp.ro/event/bucuresti/inscriere/.

Organizatorii ti-au pregatit numeroase surprize si premii, asa ca accepta provocarea pe care o lanseaza.

Vino cu gasca de prieteni la eveniment si BuzzCamp te scoate la bere. Gasca cea mai mare va fi castigatoare! Trimite un e-mail pe adresa info@inspiregroup.ro cu numele gastii tale si numele prietenilor care te vor insoti la eveniment. Pentru a intra in competitie,  inscrierea la eveniment este obligatorie atat pentru tine, cat si pentru prietenii tai. Termenul limita de aplicare este 20 martie, ora 23:59.

In plus, in aceasta editie, ai ocazia sa dezbati teme actuale de dezvoltare personala cu Ana Ularu – actrita, Cristina Bazavan – blogger, Florina Onetiu – trainer si coach, Cristi Dorombach – blogger, Vlad Tausance  – trainer, Vasile Calofir – actor, Cristian Onetiu – trainer, Dan Bulucea – Country Manager Google Romania, Camelia Sucu – antreprenor, Alexandru Negrea – blogger, Liza Sabau – VJ UTV, Walentin Stefanof  – East Balkans Senior Commercial Finance Manager, Arnold Cobbaert – CEO Conectys, Claudiu Vrinceanu – redactor sef wall-street.ro .

Care sunt temele acestei editie?

23 martie: Esecul – prima lectie de (auto) motivare

24 martie: Social media – always on top?

25 martie: Planifici pe termen lung sau actionezi acum?

26 martie: Noroc vs. oportunitate

27 martie: Am reusit. Cum imi pastrez motivatia?

BuzzCamp este un eveniment special organizat pentru tine si iti ofera oportunitatea sa participi la workshop-uri targetate sustinute de Pepsi, Mercedes, Accenture, EY, WNS, HP, Arcelor Mittal, Optaros, Misys, Telus, Conectys si workshop-uri deschise pe teme de dezvoltare sustinute de Carina Sava  (manager Vama) impreuna cu Codrut Dumitrescu (manager Overground si Robin and  the Backstabbers), Simona Verives, Ionela Ispas, Stefan Stamate, Andrei Tudose.

Mai mult decat atat, in timpul pauzelor, la fotoliile de consiliere te vei intalni cu reprezentantii Pepsi, KPMG, Royal Canin, Aqua Carpatica, Mercedes, Optaros, Conectys, WNS.

Acestea sunt doar cateva dintre motivele pentru care trebuie sa fii prezent. Pe toate celelalte le vei descoperi singur, chiar la eveniment.

Pentru ca vrem sa fii in permanenta legatura cu reprezentantii companiilor, iti punem la dispozitie platfoma buzzjob.ro . Inscrie-te pe http://buzzjob.ro/  si vei avea sansa sa-ti gasesti un job chiar daca nu ai experienta. Site-ul iti ofera acces la jobu-uri, internshipuri, traineeship-uri si programe de practica, in cele mai importante companii de pe piata. In plus, esti la curent cu evolutia aplicatiilor tale si primesti gratuit consiliere in redactarea CV-ului si in cariera.

Inspire Group te asteapta la BuzzCamp! Inscrie-te si devino BuzzCamper!