UTOK ofera €2000 urmatorului geniu al aplicatiilor mobile

Andrei Ceauru • Oportunități

UTOK ofera €2000 urmatorului geniu al aplicatiilor mobile

UTOK este in cautarea urmatorului geniu al aplicatiilor mobile si lanseaza concursul “Be Tomorrow’s App Genius”, prin care va premia cu €2000 cea mai buna aplicatie destinata telefoanelor mobile cu sistem de operare Android.

Prin concursul “Be Tomorrow’s App Genius”, UTOK isi doreste atat dezvoltarea comunitatii locale a programatorilor de aplicatii mobile cat si constientizarea unei cariere in acest domeniu, in contextul in care viitorul divertismentului, al informarii si al educatiei este mobil.  “Be Tomorrow’s App Genius” urmareste atat creativitatea aplicatiilor inscrise, cat si functionalitatea pe care acestea le ofera. Participantii pot inscrie aplicatii din categorii variate, precum jocuri, business, social, utility, fitness si multe altele, incepand cu data de 3 martie, pe site-ul www.utok.ro/app-genius.

Fiecare smartphone si tableta UTOK isi datoreaza succesul si dezvoltatorilor de aplicatii ce ofera noi functionalitati produselor noastre. Prin “Be Tomorrow’s App Genius” dorim sa incurajam aparitia de aplicatii care sa incante, sa uimeasca si care sa ne faca sa le utilizam zilnic. De asemenea, prin premiul de €2000 dorim sa demonstram ca o cariera in dezvoltarea de aplicatii poate aduce recompense pe masura muncii depuse.”, a declarat Cristina Bartan, Marketing Manager UTOK.

Urmaresc activ inovatiile din domeniul aplicatiilor destinate smartphone-urilor si consider ca este in continuare loc de programatori care sa ne uimeasca prin inventivitate si talent. “Be Tomorrow’s App Genius” este ocazia perfecta pentru cei care fac aplicatii sau se gandesc sa urmeze o cariera in aceasta directie de a arata ca sunt talentati si ca pot lua marele premiu”, a declarat Cristian Manafu, Managing Partner Evensys si membru al Juriului “Be Tomorrow’s App Genius”.

Concursul “Be Tomorrow’s App Genius” se va desfasura in perioada 3 martie - 26 aprilie 2015, timp in care participantii pot inscrie aplicatiile si aduna voturi ce reprezinta 40% din nota finala, un juriu specializat acordand 60% din totalul de puncte pe care fiecare participant il va avea. Fiecare aplicatie va fi jurizata din punct de vedere al utilitatii, al originalitatii, fezabilitatii implementarii si al storyboard-ului. Partenerul media al concursului este RegieLive.ro.

Despre UTOK. UTOK surprinde fanii tehnologiei prin smartphone-uri si tablete caracterizate prin specificatii de top si accesibilitate. Colaborarile stranse cu Intel si Microsoft au continuat cu succes misiunea de a oferi tehnologie de ultima generatie si beneficii care sa puna in valoare intreaga gama de produse. UTOK a marcat premiere la nivel national, prin lansarea celei mai accesibile tablete de 7”, cu procesor Intel® Atom™ din Romania, a primului smartphone rugged romanesc, UTOK Dorel, si introducerea pe piata a smartphone-ului UTOK Stellar Elite, lansat in parteneriat cu Ana Maria Branza, multipla campioana mondiala la scrima. Pe langa gama performanta, UTOK aduce consumatorilor de tehnologie avantaje precum garantie extinsa la 5 ani, filme, seriale si emisiuni gratuite timp de o luna, 100 de carti incluse gratuit in fiecare tableta si smartphone si acces la 25 de milioane de melodii timp de o luna.