Vineri și sâmbătă, la Angajatori de TOP: 30 de workshopuri și conferințe. 100 de companii. 5000 de joburi

Andrei Ceauru • Oportunități

Vineri și sâmbătă, la Angajatori de TOP: 30 de workshopuri și conferințe. 100 de companii. 5000 de joburi Vineri și sâmbătă la Sala Palatului are loc Angajatori de TOP București, cel mai mare eveniment de carieră din România. Evenimentul reunește 100 de companii şi 5000 de oportunităţi de carieră, respectiv 30 de workshopuri și conferințe.

În cadrul ediției cu numarul 22 a Angajatori de TOP București vor fi deschise 5000 de joburi, iar din perspectiva planurilor de recrutare, 84% dintre companii au planuri extinse de recrutare comparativ cu anul anterior, conform studiului Piata forței de muncă, realizat de portalul de carieră Hipo.ro.

Beneficiile extrasalariale, diversitatea joburilor, pozițiile la nivel internațional, programele de internship, oportunitățile de carieră lansate în exclusivitate în cadrul evenimentului sunt câteva dintre ofertele companiilor. Pe lângă ocazia de a discuta direct cu echipa de HR a companiilor prezente și de a aplica la poziţiile deschise, ediția aceasta participanții au câteva motive întemeiate să participe la eveniment:
  • Diversitatea companiilor prezente: 100 de companii cu planuri de recrutare în domenii de activitate diverse: IT & Telecom, Servicii și BPO, Finanțe-Bănci, FMCG, Retail, Inginerie & Automotive, Logistică, Audit & Taxe , Marketing.
  • 5000 de joburi şi oportunităţi de carieră pentru toate nivelurile de experiență. Vor fi deschise poziții pentru candidaţi cu experienţă, nivel mediu de experienţă, cât şi pentru studenţi şi absolvenţi;
  • Peste 30 de workshopuri și conferințe pentru a interacționa cu nume mari de companii care vor fi prezente în cadrul ediţiei din această primăvară Angajatori de TOP și pentru a afla care sunt ultimele noutăți din tehnologie și a primi recomandări despre procesul de recrutare;
  • Sesiuni gratuite de consiliere în carieră oferite la standul CV Experts de 4 specialişti cu vastă experiență în recrutare, care îi vor ghida pe cei prezenți astfel încât să treacă peste procesul de recrutare cu succes;


O parte dintre angajatorii care pot fi întâlniţi la Sala Palatului sunt: Kaufland România, Accenture, Adecco, AMOMA.com, Avira Soft, Bancpost, BCR, BearingPoint România, Bitdefender, British American Tobacco, CAPITA FIDUCIARY, Carrefour, Coca-Cola HBC Romania, Competence Call Center, Computer Generated Solutions Romania, Conduent, DB Global Technology, DB Schenker SSC, Deloitte, ENGIE România, Ericsson, EY, Federal-Mogul Motorparts, Genpact, Grup Renault România, Hewlett Packard Enterprise, HP Inc., Huawei, Kellogg's, Lidl România, Luxoft, McDonald's România, Microsoft, MOLSONCoors BREWING COMPANY, Nestlé România, Oracle, OTP Bank, P&G, Pepsico, Philip Morris România, Playtika, Raiffeisen Bank, Randstad, Schneider Electric, SNC Lavalin, Societe Generale European Business Services, Stefanini, TELUS International Europe, Unicredit Business Integrated Solutions, Veeam Software, Vodafone România, Wipro Ltd., WNS.

Cei care sunt în căutarea unui job se pot înscrie gratuit online, pe https://www.hipo.ro/locuri-de-muncă/angajatoridetop/bucuresti şi pot participa la eveniment în baza CV-ului tip Barcode pe care îl pot accesa din contul lor pe www.hipo.ro.