Care sunt problemele cele mai des intalnite la studenti?

Sergiu Porcaras • Studenție

Care sunt problemele cele mai des intalnite la studenti?

Studentia poate fi considerata cea mai frumoasa etapa din viata unui tanar proaspat absolvent de liceu. Si stii si tu ca odata ce ai scapat de sub tutela parintilor si esti pe cont propriu, deja parca totul incepe sa devina mai realist, mai frumos sau mai greu, mai libertin sau mai inchis, depinde numai de modul tau de adaptare si de socializare cu cei din jur.

 

Dar asta nu inseamna ca nu exista si probleme! Zile fara apa calda, sau fara curent, prea multi in camera, iubitul tau sau iubita ta s-a mutat de tot in camera noastra, nu am unde sa-mi spal hainele, mancare de fast-food prea multa, prea putini bani, nu ma inteleg cu colegul/colega de camera, prea multa galagie pe hol, nu am unde sa invat, restante, fara caldura, fara frigider, numai eu fac curatenie, haine cu miros de mancare, nu pot fuma pe hol, nu ma lasa sa intru in caminul fetelor, politia dupa ora 12, gandaci, nu merge netul, usa nu se inchide, dusurile nu functioneaza, WC-urile fara cuvinte si lista poate continua inca o pagina de acum incolo.

 

Acum nu stiu daca toate pot fi considerate cele mai des intalnite probleme la studenti, insa cu siguranta daca ai fost student si ai locuit intr-o camera de camin, este imposibil sa nu fi intampinat macar una dintre ele.

Dar poate toate cumulate, ne fac viata atat de interesanta si de placuta. La urma urmei pe langa facultate, care mai mult te invata partea teoretica a unui domeniu, noi invatam totusi si o parte practica. Si cred ca daca am avea posibilitatea sa trecem in CV si experienta practica dobandita in camin, consider ca asta ar insemna poate cea mai potrivita recomandare.