Ce preferi intr-o sesiune? Cafeaua sau energizantele?

Sergiu Porcaras • Studenție

Ce preferi intr-o sesiune? Cafeaua sau energizantele?

Sau poate preferi sa bei Cola?

Si vine iar perioada aia nenorocita cand te trezesti cu o sumedenie de informatii pe cm2, in care noptile sunt aceleasi ca si zilele, iar foile iti stau aruncate prin toata camera si tu te intrebi daca nu cumva trebuia sa alegi alta facultate?

 

Si te pui iar pe invatat si vezi ca facebook-ul iti face cu ochiul, dar esti destept si-ti inchizi laptopul! "Parca, totusi pata aia nu era ieri pe perete, iar firma de pe pixul tau este una destul de interesanta ca si nume!" Si ti se face foame din ce in ce mai des, iar un dulce nu strice niciodata! La urma urmei, tu ai nevoie de energie, pentru ca efortul intelectual este cel mai solicitant. Asa ca te duci frumos, iti cumperi o ciocolata si te apuci din nou de invatat! Iti deschizi cursurile, citesti si iar o serie de ganduri si idei care mai de care mai idioate iti trec prin minte!

 

Deja e foarte tarziu si tu maine ai examen! „Dar am la mine armamentul din dotare”! O sticla de Coca-Cola, vreo 2 energizante, iar in caz de urgenta apelez la cafea, de preferat una instant pentru ca se face mai repede.

Deja la examen esti epuizat, dar il iei sau din contra, daca esti la Politehnica iti bagi picioarele si mai vii o data in toamna! Ce bine ca exista toamna!

Si uite asa nici nu te-ai gandit ce repede a trecut si sesiunea! Noroc de cafeaua aia nenorocita, sau de energizantele lu’ peste! "Poate am sa fac o pauza de la ele o perioada...asa vreo doua-trei luni!"

 

Si un nou inventar se asterne frumos in pagina! Mai ai x restante!

„Pune-te frate cu burta pe carte, ca asa nu mai merge”, iti spui frumos in gand.  „Gata de maine ma apuc!”, tot nenorocitul de gand.