Job-uri pe timp de vara

Sergiu Porcaras • Studenție

Job-uri pe timp de vara

Cu totii ne dorim niste bani in plus, mai ales vara cand vrem sa plecam cu prietenii in vacanta, sau pur si simplu sa iesim mai des prin oras.

Este usor de spus cand primesti fonduri nerambursabile de la ai tai. Altfel iti vine sa-i prapadesti prin baruri, cluburi, terase, vacante, etc. Dar ce te faci cand nu ai parte de aceasta satisfactie banoasa?

 

Exista aici doua variante:

  1. Nu faci nimic toata vara! Si te duci frumos acasa, facandu-te ca-i ajuti pe ai tai, standu-le pe cap 24 din 24! Aceasta fiind metoda cea mai deprimanta prin care poate trece un student invatat sa nu mai locuiasca cu ai sai mai mult de cateva zile pe luna.
  2. Te gandesti serios la cum sa faci un ban cinstit! Iar cinstit nu inseama sa lucrezi la firma lu’ tata, insemnand sa incurci bunul mers al lucrurilor prin firma, iar la sfarsitul lunii, ca un bun angajat ce-ai fost, primesti tot de la tata o prima frumusica plus un bilet spre mare.

Mergi frumos si-mparti pliante! Si cu banii pe 6 luni de impartit pliante poti pleca intr-o vacanta de Craciun. Dar stai, parca tu vroiai in vara, cel mult in august. Cand e cald! Ca doar asa se numeste si titlul articolului!

Atunci incearca sa scrii articole! Asa ca mine!  Poate ai bafta si in doua luni castigi cat pentru un weekend la mare sau la munte!

Sau mai bine e sa-ti gasesti un job chiar la mare sau la munte. Sunt atat de multe oferte pentru studenti si nu numai. Ospatari, chelneri, ajutori de bucatari, etc! Asa imbini utilul cu placutul si dupa un timp iti poti chema si prietenii! Macar pot sta linistiti ca nu le scuipa nimeni in mancare!

 

Metode de facut bani, pentru distractiile din vara sunt! Unele mai banoase, altele mai putin! Asa ca luati-va o vacanta si incepeti sa va cautati de lucru! Ca ofertele va bat la usa!