imSMART 2014

Andrei Ceauru • Noutăți

imSMART 2014

Ești student pasionat de tehnologie și plănuiești să aduci un plus de valoare prin aplicația ta? Atunci ești SMART. Desigur, ai dedicație, ai viziune, ai idei. Noi te invităm sa le validezi, să le dezvolți și te ajutăm sa le faci realitate.

Cum?

Asociația Studenților la Matematică și Informatică, în parteneriat cu Ministerul Tineretului și Sporturilor lansează în luna octombrie a 3-a ediție a concursului imSMART (Informatics and Mathematics Students Moving Ahead in Research and Technology)!

În cadrul concursului se pot înscrie echipe de 2 până la 5 membri care au dezvoltat  proiecte inovatoare în domeniul tehnologic, fără a există constrângeri legate de problema abordată sau tehnologiile folosite. Nimic mai simplu. Acum este momentul să îți formezi echipa alături de care sa creezi lucruri mărețe.

Pentru etapa finala vor fi alese 10 echipe care își vor prezenta aplicațiile în București, în fața unui juriu format din specialiști de top din domeniul IT. Mai mult decât atât, in cadrul concursului vei lua parte la sesiuni de mentorat si conferințe ținute de speakeri de calibru din domeniu, care te vor inspira să fii cel mai bun.

Ce poți câștiga? Pentru a îți permite să îți dezvolți proiectul, noi oferim 3 premii importante:

  • Premiul I:1000 Euro
  • Premiul II:600 Euro
  • Premiul III:400 Euro.

Înscrie-ți și tu echipa în perioada 6 octombrie – 21 octombrie completând informațiile de la adresa: http://imsmart.ro/

Mult succes!

Proiect desfâșurat cu sprijinul Ministerului Tineretului și Sportului, IBM, Reiffeisen, SAS.