Scoala de vara de HR 2015

Andrei Ceauru • Noutăți

Scoala de vara de HR 2015

Te provocam sa te inscrii la cea mai tare experienta de HR pentru studenti/masteranzi: ia parte la doua saptamani de seminarii si traininguri interactive sustinute de profesionisti de renume din domeniul resurselor umane. 

Daca te incadrezi in profilul de mai jos:

  • Student in an terminal sau masterand, indraznet, energic si proactiv
  • Un strop de experienta in domeniul resurselor umane, dobandita prin stagii de practica, voluntariat in asociatii studentesti si orice alte activitati extra-curriculare
  • Comunicativ si cu spirit de echipa
  • Cunostinte bune de limba engleza si operare PC

Trimite-ne CV-ul tau si un Eseu care sa raspunda la cerinta "In contextul economic actual, care crezi ca sunt principalele 3 initiative/actiuni care contribuie la mentinerea angajamentului si loialitatii angajatilor?" (maximum 1 pagina). 

Pana cand?

Aplicatiile pot fi trimise pana duminica, 7 iunie. Transmite eseul si CV-ul tau catre Roxana Mares, Project Manager, roxana.mares@hr-club.ro. Doar candidatii selectati pentru etapa de interviu vor fi contactati pana la data de 10 iunie.

Ce te costa? 

Nimic! Participarea la cursurile scolii de vara HR Club Next Generation este gratuita pentru cei 16 studenti selectati sa ia parte la acest program. 

Care sunt etapele selectiei? 

  • Evaluarea CV-urilor si eseurilor transmise (cele doua documente sunt obligatorii)
  • Intervievarea candidatilor care au trecut de prima etapa de selectie

Cand si unde va avea loc Scoala de vara?

In perioada 7-18 iulie, de luni pana vineri, zilnic intre orele 9.00 - 18.00. Cursurile scolii de vara vor avea loc la sediul HR Club din Bucuresti. 

Citeste mai multe detalii despre Scoala de Vara pe http://www.hr-club.ro/ro/pagini-scoala-de-vara-hr-club-next-generation-editia-ix