Articol adaugat de Andrei Ceauru

Ultima strigare: Who`s ready to Experience Romania like we dew?

Ajuns la a 6-a editie, cel mai mare turneu de sporturi urbane din tara se pregateste de plecare.

We Tour, adica role skate bmx si break dance , este un turneu ce promoveaza sportul urban in peisajul autentic romanesc si strange in fiecare an zeci de rideri profesionisti din toata tara dar si din diverse colturi ale lumii.

La fel de nerabdatori ca si noi ? Iata traseul final al turneului We Tour 2014 realizat cu sprijinul Mountain Dew!

Noi avem deja bagajele facut, sticlele la rece, drept urmare nu ne ramane de facut decat sa speram

ca si voi sunteti pregatiti pentru o luna incendiara, plina de distractie, competitii si plimbari!

Cu fiecare an care a trecut, We Tour a devenit mai mare si mai mare, astfel ca anul acesta in cadrul Street Delivery a avut loc prima etapa a Campionatului National de Sporturi Urbane sprijinit de We Tour,  unde a fost construit si un skate-parc special pentru acest eveniment.

Continuam etapele din cadrul campionatului cu cele mai tari competitii de acest gen din tara si deschidem seria de evenimente cu un Welcome Session in Bucuresti, 19 – 20 Iulie.

• “Tare ca Piatra”, 26 – 27 Iulie, Piatra Neamt

• “Summer Roll”, 2 – 3 August, Cluj

• “Gravity Summer Jam”, 9 – 10 August, Constanta

Mai multe detalii despre traseu, program si participanti puteti gasi pe www.facebook.com/wetourworld , iar pentru inscrieri puteti trimite un mail la adresa wetourworld@gmail.com.

We Tour 2014 este un proiect sustinut de Mountain Dew, Subcarpati, Razorz, Tare ca Piatra, Anonbrand, Eroilor Mafia, Shukar Kendama, La Mircea Macelaru, Gravity Park, Skateworld, Bucharest Underground Cocktail, H2o, Old School Shop, Porc, 4:44 Film&Photography, HaiHai, Slatina Skate, Skates.ro, Uman, Vans, Urzeala, Krack, Zambala, HipMag, Media, Skating The Fish, Bro News, Vandallist, HipHopLive, Regie Live, Vice, Feeder, Tataia, HipHopNews, 7seri, Skateboard Romania, Tillate.com, Banana Society, Extreme Events, Teen Press, Urban, SUB25, Anyplace, ExtremeAddict, OrasulMeu, Styles, Studentie.ro, MussicAddict, Modernism, IQAds, TPU.

Citeste si despre: