Articol adaugat de Andrei Ceauru

Ultimele zile in care mai poti achizitiona bilete Early Bird pentru DevTalks!

DevTalks, evenimentul de referinta pentru comunitatea IT din Romania, revine primavara aceasta pe 17 mai, in Cluj, si pe 8 iunie, in Bucuresti. Incepand cu data de 31 martie, pentru DevTalks Cluj, respectiv 11 aprilie, pentru DevTalks Bucuresti, pretul biletelor se va dubla pentru fiecare dintre cele patru categorii de pachete disponibile anul acesta.

Prin intermediul celor patru scene, DevTalks se adreseaza persoanelor care doresc sa fie la curent cu ultimele tendinte din domeniul IT si sa afle mai multe despre evolutia celor mai dorite tehnologii din zonele Big Data & Cloud, Web & Mobile, DevOps, Internet of Things sau Inteligenta Artificial. Noutatea acestei editii este reprezentata de workshop-urile si mini-conferintele care vor aborda specific teme precum Project Management, Java sau Ruby.

Si anul acesta DevTalks va aduce impreuna peste 40 de speakeri locali si internationali printre care se afla si Douglas Crockford, parintele fondator JSON si Senior JavaScript Architect la PayPal, Phil Nash, Developer Evangelist la Twilio, Philippe Charrièr, Solution Architect la GitHub, cat si multi alti profesionisti din domeniul IT.

Mai multe noutati si detalii despre eveniment pot fi accesate de site-ul DevTalks.
Citeste si despre: