A VI-a editie SpringIT - 13-17 martie 2017

Andrei Ceauru • Oportunități

A VI-a editie SpringIT - 13-17 martie 2017 Sindicatul Studentilor din Facultatea de Cibernetica, Statistica si Informatica Economica (SiSC) are onoarea de a anunta deschiderea celei de a VI-a editii a proiectului SpringIT, eveniment ce va avea loc in perioada 13-17 martie 2017, la Academia de Studii Economice din Bucuresti, parterul Facultatii de Cibernetica.

SiSC (www.sisc.ro) este cea mai veche organizatie studenteasca din ASE, avand peste 200 de proiecte desfasurate cu succes pana in prezent. Scopul organizatiei este reprezentarea intereselor si drepturilor in raport cu mediul academic a studentilor Facultatii de Cibernetica, Statistica si Informatica Economica (C.S.I.E.), dar si crearea oportunitatilor de dezvoltare personala si profesionala.

Proiectul SpringIT se axeaza pe nevoile studentilor, una dintre acestea fiind facilitarea crearii unei legaturi intre tinerii pasionati de IT si reprezentantii companiilor importante din acest domeniu.

Timp de 5 zile, studentii au parte de prezentari si activitati puse la dispozitie de catre unele dintre cele mai renumite si active firme de pe piata IT, ce pun in lumina informatii importante despre ce inseamna un job si cum se poate dobandi acesta. Studentii doritori au posibilitatea de a-si incarca CV-urile online si de a se inscrie la evenimente in urma completarii formularului disponibil pe http://springit.sisc.ro. CV-urile incarcate pe site vor ajunge la parteneri, acestia urmand sa le introduca in baza lor de date si sa le analizeze.

Partenerul principal al editiei a VI-a este Accenture, iar evenimentele de tip Career Day vor fi sustinute de reprezentanti ai companiilor Microsoft, IBM si Raiffeisen in timp ce workshop-urile vor fi sustinute de Bearing Point, ING, Metro Systems, SEERS, Play Solutions si Ernst & Young. Toate aceste companii vor fi prezente la conferinta de deschidere, iar mai multe informatii despre structura evenimentelor mentionate anterior se pot afla accesand programul disponibil pe site-ul proiectului (http://springit.sisc.ro). SpringIT aduce si in aceasta editie aplicatia Cod Unic. Platforma de pe website permite partenerilor adaugarea codurilor unice ale participantilor pe lista de favoriti. Este important ca fiecare student ce participa sa se inscrie online in prealabil pentru a primi codul unic si pentru a putea beneficia de aceasta oportunitate.

Pentru mai multe detalii despre proiect, puteti accesa site-ul: http://springit.sisc.ro sau pagina de facebook, unde se fac zilnic actualizari: https://www.facebook.com/spring.it.sisc