McDonald’s e Gata de Bună Dimineața și face cinste de Ziua Micului Dejun

Andrei Ceauru • Admitere

McDonald’s e Gata de Bună Dimineața  și face cinste de Ziua Micului Dejun

Luni, 3 octombrie 2016, este Ziua Micului Dejun la McDonald’s! Toți clienții care vizitează restaurantele luni dimineața, până la ora 10:00, vor primi câte un Cheese McMuffin cu Ou și o cafea aburindă din partea casei.

Cu toții avem dimineți în care uităm sau, pur și simplu, sărim peste micul dejun. Dar, pentru că, uneori, timpul pare să treacă în fugă, momentele de dimineață, în care ne facem puțin timp doar pentru noi, ne pot aduce energie și bună dispoziție pentru întreaga zi.

McDonald’s e Gata de Bună Dimineața cu un meniu diversificat și produse preparate ca acasă din cele mai proaspete ingrediente: ouă, unt, bacon și cafea din boabe proaspăt măcinate. Micul dejun de la McDonald’s încurajează consumatorii să înceapă dimineața cu energie și bună dispoziție.

Oul – ingredientul vedetă al micului dejun de la McDonald’s

Oul consumat la micul dejun este bogat în proteine cu valoare biologică înaltă (superioare celor din lapte și carne) și este un produs de bază în alimentația sănătoasă. Un ou de găină conține fosfor, potasiu, sodiu, calciu, sulf, magneziu și fier, fiind un produs ideal pentru micul dejun, având în vedere că dimineața compușii nutritivi sunt cel mai bine asimilați în organism.

Ouăle folosite în prepararea micului dejun provin de la unul dintre partenerii locali ai McDonald’s în România, Toneli, și sunt verificate și ambalate în maximum 24 de ore de la producere. În urma încheierii unui parteneriat strategic cu McDonald’s în România, Toneli este singurul furnizor agreat şi acreditat pentru categoria de produs ,,ou".

Ești Gata de Bună Dimineața?

McDonald’s este primul lanț de restaurante care a introdus micul dejun în România. Cu ingrediente proaspete, de cea mai bună calitate, lanțul de restaurante pune în fiecare dimineață la dispoziția clienților un mic dejun complet și divers, preparat exact ca acasa.

Despre McDonald’s în România

Începând cu anul 2016, McDonald’s este parte a companiei Premier Capital, partenerul pentru dezvoltare a restaurantelor McDonald’s din Estonia, Grecia, Letonia, Lituania și Malta. Premier Capital plc operează 132 de restaurante în locatii importante, mai mult de jumătate dintre ele având McDrive și numeroase cafenele McCafé. În România, McDonald’s este lider al pieței restaurantelor, cu 68 de restaurante în 21 de oraşe. Până în prezent, compania a investit peste 800 de milioane de lei în România, are 4.000 de angajaţi şi primește zilnic peste 190.000 clienţi. În 2015 a fost desemnat cel mai bun angajator pentru al doilea an consecutiv, conform AON România.

Pentru mai multe informații vizitați:

www.mcdonalds.ro și www.facebook.com/McDonalds.ro