Politica de confidentialitate

Utilizarea site-ului RegieLive.ro, a serviciilor oferite prin intermediul acestuia sau când suntem contactați prin formularul de contact sau via e-mail vizitatorii ne încredințează informații personale.

Politica RegieLive.ro este de a nu vinde sau închiria datele personale ale vizitatorilor săi.

Prin intermediul prezentului document, intitulat "Politica de confidențialitate" dorim să explicăm ce date stocăm, transmitem sau prelucrăm și pentru ce anume.

Politica de Confidențialitate, împreună cu Politica de Cookie-uri, care fac parte integrantă din Termenii și Condițiile site-ului, se aplică tuturor vizitatorilor în relația pe care o au cu RegieLive.ro

Dorim să specificăm faptul că luăm în serios confidențialitatea, motiv pentru care facem tot posibilul să stocăm și să procesăm în siguranță și cu atenție informațiile care ne sunt transmise.

1. TERMENI

Termenii utilizați în Politica de Confidențialitate sunt cei prezentați în Termenii și Condițiile site-ului pe lângă care mai adăugăm:

GDPR (General Data Protection Regulation) reprezintă Regulamentul (UE) 679/2016 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date și de abrogare a Directivei 95/46/CE.

Persoană vizată este orice persoană ale cărui date sunt colectate, reținute sau procesate.

SEE reprezintă Spațiul Economic European.

Date cu caracter personal înseamnă orice informații privind o persoană fizică identificată sau identificabilă (persoana vizată).

Potrivit GDPR, orice Utilizator al site-ului este o Persoană vizată, adică este o persoană fizică identificată sau identificabilă. O persoană fizică identificabilă este o persoană care poate fi identificată, direct sau indirect, în special prin referire la un element de identificare, cum ar fi un nume, un număr de identificare, date de localizare, un identificator online, sau la unul sau mai multe elemente specifice, proprii identității sale fizice, fiziologice, genetice, psihice, economice, culturale sau sociale.

2. CINE SUNTEM

Site-ul RegieLive.ro și subdomeniile acestuia (denumit în continuare "RegieLive") este administrat de S.C. Neuronet Technologies S.R.L. (denumită prescurtat "NNT") prin intermediul Echipei RegieLive având următoarele date de identificare: Cod Unic de Înregistrare RO 22808512, înregistrată la Registrul Comerțului cu nr. J40/22179/2007, cu sediul în Strada Ștefan Luchian nr. 3, ap. 8, Sector 2, București, România. E-mail: .

Potrivit Legii nr. 677/2001 și al GDPR, NNT este operator de date cu caracter personal.

S.C. Neuronet Technologies S.R.L. ("NNT") este înregistrată în Registrul de evidentă a prelucrărilor de date cu caracter personal sub numărul 30818.

3. CE INFORMAȚII COLECTĂM
  • Informațiile pe care Utilizatorul ni le furnizează în mod voluntar pentru a utiliza diverse servicii ale site-ului:
    • În cadrul formularelor aferente contului de Membru: nume, prenume, forma de adresare, adresa de e-mail, un avatar (poate fi o poză) și data de naștere;
    • În cazul creării/conectarea contului de Membru cu Facebook mai colectăm: ID-ul de Facebook și avatarul curent setat la contul de Facebook;
    • În formularul de validare a codurilor aferente achizițiilor de puncte prin SMS: numărul de telefon și rețeaua de telefonie la care este conectat telefonul (folosite doar în scopul validării codului);
    • În cadrul datelor de facturare: nume, prenume, adresa de reședință (folosite doar în scopul facturării);
    • În cadrul formularului de contact sau când ne contactezi prin e-mail: nume, prenume, adresa de e-mail și alte informații pe care ni le transmiți.
  • Informații pe care le colectăm automat:
    • În timpul navigării pe site colectăm informații de natură tehnică despre vizita Utilizatorului pe site. Aceste informații pot include adresa IP, sistemul de operare, browserul, activitatea de navigare și alte informații despre modul în care Utilizatorul a interacționat cu site-ul si traficul realizat de Utilizator prin site-ul nostru.
    • Putem colecta aceste informații prin folosirea cookie-urilor sau a altor tehnologii de similare (exp: web beacons, pixeli, ad tags, pixeli/tag-uri de JavaScript) pentru a recunoaște Utilizatorul. De asemennea dăm acces unor terți (exp: furnizorii de servicii) pentru a utiliza cookie-uri și tehnologii similare pe site-ul nostru. Detalii despre cookie-uri și tehnologiile utilizate se găsesc în pagina despre cookie.
4. TEMEIUL LEGAL PENTRU PRELUCRARE

Pentru datele pe care Utilizatorul ni le ofera voluntar (pentru creearea contului de Membru, prin completarea acestora în formularele site-ului sau prin transmiterea lor prin e-mail, etc.) prelucrarea este necesară în vederea executării unui contract la care persoana vizată este parte sau pentru a face demersuri la cererea persoanei vizate înainte de încheierea unui contract (art. 6 alin. (1) lit. b din Regulamentul (UE) 679/2016).

Prelucrarea de date personale (IP-ul, unele cookie-uri, sesiunea, tranzacțiile, monitorizarea acțiunilor Utilizatorilor din cadrul site-ului, etc.) în scopul prevenirii fraudelor constituie un interes legitim (alin. 47 din Regulamentul (UE) 679/2016).

Prelucrarea datelor personale ale Membrilor care are drept scop marketingul direct se desfășoară în interes legitim (alin. 47 din Regulamentul (UE) 679/2016).

Prelucrarea datelor pe care le colectăm automat inclusiv prin cookie-uri, în funcție de utilizarea acestora, se face în interes legitim (pentru funcționarea normală a Site-ului sau a serviciilor NNT, pentru a analiza și îmbunătăți produsele și serviciile oferite) sau pe baza consimțământul Utilizatorului.

Conform GDPR, nu este necesar sa fie cerut consimțământul Utilizatorului în situația în care prelucrarea este necesară pentru efectuarea de demersuri pentru încheierea unui contract, îndeplinirea unei obligații legale sau interesul legitim.

5. SCOPURILE COLECTĂRII ȘI PRELUCRĂRII DATELOR

Colectăm și prelucram datele Utilizatorilor pentru următoarele scopuri:

  • pentru oferirea de servicii pe internet;
  • pentru informare asupra stării comenzilor și serviciilor oferite;
  • pentru a răspunde Utilizatorilor la întrebări și solicitări;
  • pentru a oferi și îmbunătății serviciile pe care le oferim;
  • pentru a ne apăra împotriva atacurilor și abuzurilor cibernetice;
  • pentru asigurarea securității și integrității sistemelor;
  • pentru a ne apăra în cazul unui litigiu;
  • pentru oferirea de informații la cererea autorităților;
  • pentru reclamă și publicitate;
  • pentru marketing și promovare a produselor și serviciilor NNT si ale partenerilor săi;
  • pentru urmărire și monitorizare a vânzărilor și comportamentul consumatorului;
  • pentru servicii de comunicații electronice;
  • pentru cercetare de piață;
  • pentru statistică.
6. CÂT TIMP STOCĂM DATELE

Stocăm și prelucrăm datele cu caracter personal ale Membrilor pe tot parcursul relației contractuale cât și după finalizarea acesteia pe perioada impusă de prevederile legale.
În mod normal (dacă nu este impus de lege, cerut de autorități sau de un proces, etc.) datele sunt șterse sau distruse după maxim 6 ani de la încheierea relației contractuale, ultima vizită pe Site sau ultima interacțiune cu NNT sau Serviciile NNT.

7. CUI TRANSMITEM DATELE UTILIZATORILOR

Nu vom dezvălui datele Membrilor către terțe părți, pentru a fi utilizate în propriile scopuri de marketing sau comerciale ale acestora, fără consimțământul prealabil al Membrilor.

Informații despre Utilizatori sunt transmise către următoarele entități:

  • Furnizori de servicii. Cei mai frecvent utilizați fiind:
    • Procesatorul de plăți online PayU - punctual, când este necesar acest lucru pentru efectuarea unei plăți;
    • Procesatorul de plăți online PayPal - punctual, când este necesar acest lucru pentru efectuarea unei plăți;
    • Facebook Pixel - pentru statistica aferentă campaniilor rulate prin Facebook (nu trimitem date personale prin intermediul acestuia; va fi utilizat doar când rulăm campanii prin Facebook plus o perioadă după finalizarea acestora);
    • Facebook Login - pentru autentificarea în contul de membru;
    • Google Youtube - pentru afișarea conținutului video (exp: trailere pentru filme/seriale);
    • Google Analytics - pentru statistică (dacă doriți să nu fiți procesat pentru statistici puteți utiliza acest instrument). În cadrul Google Analytics: se culeg date pentru remarketing și publicitate; Datele asociate cookie-urilor, identificatorilor de utilizator sau identificatorilor de publicitate sunt păstrate 14 de luni de la ultima accesare a site-ului (cea mai mica perioadă posibilă); IP-ul Utilizatorului este anonimizat (detalii); Nu se transmit și nu se fac asocieri cu Utilizatorii site-ului (funcția User-ID fiind dezactivată);
    • Google DoubleClick For Publishers - pentru afisarea bannerelor (dacă doriți să nu vi se afișeze bannere personalizate vă puteți modifica opțiunile aici);
    • Google AdSense - pentru afișarea bannerelor (dacă doriți să nu vi se afișeze bannere personalizate vă puteți modifica opțiunile aici; Pentru a alege ce terți pot customiza bannerele afisate puteți utiliza pagina AdChoices)
    • Ringier și parteneri ai Ringier - pentru afișarea bannerelor (Ringier gestionează afișarea de bannere pe Site-ul nostru. Ei, împreună cu partenerii lor, pot utiliza cookie-uri sau tehnologii similare pentru a afișa publicitate bazată pe activitatea online și interesul Utilizatorilor);
    Toți furnizorii sunt selectați cu o grijă pentru a ne asigura că asigură o confidențialitate sporită datelor personale. Furnizorii au o capacitate limitată, sau nu o au deloc, de a utiliza informațiile Utilizatorilor în alte scopuri decât cel de a ne furniza serviciile contractate.
    Stocarea și/sau procesarea datelor de către furnizorii de servicii se fac în conformitate cu Politicile de Confidențialitate ale acestora pe care Utilizatorii le pot consulta pe site-urile furnizorilor.
  • Instanțe de judecată, parchete sau alte autorități publice atunci când există o cerere expresă din partea acestora și legea o impune;
  • Altor terți doar punctual cu consimțământul sau la cererea/instrucțiunile Utilizatorului.

NNT poate furniza unor terți informații de ordin general referitoare la vânzări, trafic în site precum și alte informații, însă aceste informații vor fi transmise în scop statistic și nu vor conține date cu caracter personal.

NNT nu transferă în prezent datele Utilizatorilor către state din afara SEE.
Totusi, sistemele de publicitate ale terților pot utiliza servere/servicii care nu se află pe teritoriul SEE, dar în aceste cazuri orice transfer de date se va face respectând legislația în vigoare și asigurănd un nivel adecvat de securitate.

8. DREPTURILE UTILIZATORILOR
  • Dreptul de retragere a consimțământului - Conform art. 7 din GDPR
  • Dreptul de acces - Conform art. 15 din GDPR;
  • Dreptul la rectificare - Conform art. 16 din GDPR
  • Dreptul la ștergerea datelor („dreptul de a fi uitat”) - Conform art. 17 din GDPR
  • Dreptul la restricționarea prelucrării - Conform art. 18 din GDPR
  • Dreptul la portabilitatea datelor - Conform art. 20 din GDPR
  • Dreptul la opoziție - Conform art. 21 din GDPR
  • Dreptul de a depune o plângere în fața unei autorități de supraveghere - Lista autorităților
  • Dreptul de a nu face obiectul unei decizii bazate exclusiv pe prelucrarea automată, inclusiv crearea de profiluri
  • Dreptul de a se adresa justiției
9. EXERCITAREA DREPTURILOR

Utilizatorii își pot actualiza în orice moment preferințele legate de cookie-uri prin utilizarea instrumentelor puse la dispoziție în cadrul paginii Despre Cookie.

Membri își pot actualiza în orice moment preferințele legate de e-mailurile pe care doresc să le primească din partea NNT sau a partenerilor NNT în cadrul paginii Setări Cont.

NNT își rezervă dreptul de a ține un log cu toate preferințele Utilizatorilor pe toată perioada de stocare a datelor acestora.

Pentru orice întrebări cu privire la prelucrarea datelor personale sau pentru exercitarea drepturilor legale în legătură cu datele pe care le deținem putem fi contactați prin formularul de contact sau prin transmiterea unui e-mail la .

Mențiuni:

  • Vom încerca să răspundem solicitărilor în termen de 30 de zile sau mai puțin. Cu toate acestea, termenul poate fi prelungit din motive specifice legate de complexitatea cererii;
  • În anumite situații, este posibil să nu putem oferi acces la unele sau la toate datele personale datorită unor dispozițiilor legale. În acest caz vom specifica motivul refuzului;
  • În unele cazuri, este posibil să nu putem identifica anumite date personale doar pe baza identificatorilor furnizați în cerere. În aceste cazuri nu vom putea da curs cererii decât dacă ni se vor furniza informații suplimentare care să permită identificarea.
10. RESTRICȚII DE VÂRSTĂ

Serviciile oferite și Site-ul în sine sunt destinate Utilizatorilor care au cel putin 16 ani.
Dacă orice persoană știe sau are motive să creadă că o persoană cu vârsta sub 16 ani ne-a transmis date personale o rugăm să ne contacteze.

11. SECURITATEA DATELOR

Pentru a asigura securitatea datelor NNT utilizează proceduri avansate de securitate alături de politici aplicate salariaților și proceduri de lucru pentru a proteja datele cu caracter personal colectate conform prevederilor legale în vigoare. O parte dintre acestea fiind:

  • Interacțiunea dintre site și Utilizatori, colectarea și transmiterea datelor se face pe conexiune SSL criptată (certificată A+);
  • Folosim metode de criptare, pseudonimizare și anonimizare a datelor unde este necesar;
  • Serverele sunt colocate în datacenter unde sunt protejate de acces fizic și la distanță limitat și monitorizat;
  • Software-ul utilizat este actualizat și îmbunătățit permanent;
  • Folosim sisteme de monitorizare, detecție și protecție împotriva vulnerabilităților, atacurilor, exploiturilor, etc;
  • Accesul la date este limitat doar pentru personalul autorizat și doar pentru acțiunile necesare.

Echipa tehnică a NNT depune toate eforturile, justificate comercial, pentru a proteja și procesa în condiții optime de securitate a datelor personale primite de la Utilizatori.
Cu toate acestea, nicio modalitate de transmitere a datelor prin internet sau de stocare a informațiilor nu poate fi perfect securizată. Din acest motiv nu putem să garantăm siguranța absolută a datelor personale primite de la Utilizatori.
Totuși, în cazul puțin probabil în care va avea loc o breșă de securitate, vom anunța Utilizatorii afectați (unde este cazul) și vom face toate demersurile necesare pentru a minimiza impactul asupra lor.

12. MODIFICĂRI

Politica de confidențialitate poate fi actualizată în orice moment. În cazul modificărilor care au un impact major vom afișa o notificare în cadrul site-ului, în contul Membrului sau printr-o notificare trimisă pe e-mail (dacă Membrul a optat pentru acest lucru).
Toate modificarile devin valabile și intră în vigoare imediat după actualizare.

13. ACCEPTAREA POLITICII DE CONFIDENȚIALITATE

Prin utilizarea site-ului, a serviciilor oferite prin intermediul acestuia sau când suntem contactați, declarați că ați fost informați în mod adecvat asupra prelucrării datelor personale prin intermediul informațiilor specificate în prezenta „Politică de confidențialitate”.

Ultima actualizare a acestui document a fost făcută la data de 25 mai 2018.