Parteneri

Inca din anul 2002, RegieLive.ro a incheiat parteneriate frumoase cu multe de organizatii studentesti, cu echipe interesate de cresterea nivelului de educatie in Romania, dar si cu alte companii care sustin si indruma studentii in cariera lor. O parte dintre parteneri si colaboratori i-am afisat si in aceasta pagina.

Suntem bucurosi de fiecare data cand cineva ne propune un parteneriat si ca putem sa ii ajutam la maxim cu proiectele lor. Astfel, daca si tu ai un proiect frumos pentru tineri, trimite-ne un mesaj si povesteste-ne despre el.

e-scoala

e-scoala

http://www.e-scoala.ro/

E-scoala - Cursuri, Referate, Jocuri, si multe altele.

BEST Bucuresti

BEST Bucuresti

http://www.bestbucuresti.ro/

BEST Bucharest is a non-governmental student organization present in University POLITEHNICA of Bucharest. BEST Bucharest organized in its 18 years of activity numerous events with and for students. We counted 17 career events, 13 engineering competitions, 8 cultural exchanges and 25 academic courses, which have provided opportunities of learning and personal development for students from Bucharest and not only.

HIPO

HIPO

http://www.hipo.ro/

Platforma online Hipo a inceput sa isi desfasoare activitatea in anul 2006, dupa ce a fost infiintata de catre compania specializata in domeniul recrutarilor Catalyst Solutions. Portalul pune la dispozitie utilizatorilor sai posibilitatea de a aplica pe baza CV-ului la joburile care ii intereseaza. Hipo.ro este dedicat atat celor care isi cauta un loc de munca cat si angajatorilor. Compania care a pus bazele platformei se ocupa si cu organizarea mai multor evenimente printre care se numara si Angajatori de Top, Top Talents si Dev Talks. Hipo.ro ofera utilizatorilor sai accesul la ultimile stiri dar si articole despre cariera.

LSAC

LSAC

http://www.lsacbucuresti.ro/

LSAC este o organizaţie non-guvernamentală, apolitică ce are ca scop principal reprezentarea drepturilor şi intereselor studenţilor prin mijloace specifice şi prin reprezentanţii săi în diferitele foruri din Facultatea de Automatică şi Calculatoare şi Universitatea Politehnica Bucureşti.

SiSC

SiSC

http://sisc.ro/

Sindicatul Studentilor din Cibernetica (SiSC). SiSC este cea mai veche organizatie studenteasca din ASE si desfasoara, in fiecare an, o serie de proiecte cu traditie in mediul studentesc si nu numai.

ISIC

ISIC

http://www.isic.ro/

Cel mai tare card de reduceri pentru studenti, din Romania si din intreaga lume.
ASYST - Asociatia pentru Sprijinirea Tinerilor, Studentilor si Profesorilor detine licenta nationala exclusiva pentru administrarea in Romania a proiectului cardurilor ISIC (International Student Identity Card), IYTC (International Youth Travel Card) si ITIC ( International Teacher Identity Card). ASYST. ASYST este o organizatie non-guvernamentala, apolitica si non-profit, membra a confederatiei internationale World Youth Educational Student Travel Confederation (WYSE TC), avand scopul de a le oferi elevilor, studentilor si cadrelor didactice din Romania o identitate internationala si de a le fi de ajutor in perioada de dezvoltare personala si profesionala. In acest sens, ASYST dezvolta facilitati unice plan international, national si local pentru posesorii de carduri internationale ISIC, ITIC si IYTC.

Brenkor

Brenkor

http://www.brenkor.ro/

Cel mai complex site de VANZARI ONLINE DE ECHIPAMENTE DE PROTECTIE la PRETUL CEL MAI MIC DE PE PIATA.
- Livrare GRATUITA
- Plata la livrarea comenzii sau LA TERMEN
- Fotografii si date tehnice detaliate

Zodiac24 - Totul despre zodia ta!

Zodiac24 - Totul despre zodia ta!

https://zodiac24.ro/

Zodiac24 este un portal de astrologie complet care iti calculeaza zodiile gratuit in toate zodiacele lumii. De asemenea, te ajutam sa afli interpretare visului sau numelui tau. Citeste articolele zilnice si afla raspunsurile intrebarilor tale prin intermediul etalarilor de tarot.

Campus ASLS
Big Brother Pizza
Scuba Diver - Cursuri de scufundare pentru toti doritorii de aventura
Big Brother
Daafaceri
Brands blogs cookies
Pub 18