Inside ALTEN – noua inițiativă internă a ALTEN România

Adrian Cinjau • Carieră

Inside ALTEN – noua inițiativă internă a ALTEN România

ALTEN România este parte a grupului ALTEN, lider mondial în inginerie și consultanță tehnică, care desfășoară proiecte de cercetare și dezvoltare pentru companiile de vârf din toate sectoarele industriale, telecomunicații și servicii din întreaga lume. 

La baza culturii ALTEN România se află, în primul rând, angajații, compania reprezentând un accelerator de carieră pentru aceștia, oferind diversitate, mobilitate și o cultură organizațională bazată pe spiritul de echipă. Pentru a susține această afirmație, compania are la bază oameni foarte bine pregătiți, pe care se poate baza oricând, cu vaste cunoștințe și care inspiră angajații din jurul lor și îi ajută să de dezvolte din punct de vedere profesional. 

Din dorința de a-i face cunoscuți tuturor angajaților și de a le oferi acestora inspirație și motivație, s-a conceput o nouă inițiativă internă – Inside ALTEN – o serie de interviuri scurte în care se expun poveștile acestor oameni care stau la baza culturii ALTEN România, detalii legate de parcursul lor în companie și job-ul pe care îl au.

„Inside ALTEN este o inițiativă internă menită să creeze o legătură între angajați. Ne dorim ca aceste interviuri să le ofere colegilor o altă perspectivă asupra oamenilor care vor participa la aceste interviuri, să vadă în spatele funcției pe care o au. Totodată, sperăm să fie și o sursă de inspirație pentru a-și atinge țelurile din punct de vedere profesional.”, declară Ioana M., Marketing & Communication Manager la ALTEN România.

Deoarece în cadrul companiei s-a introdus lucrul de acasă  încă din luna martie a acestui an, aceste interviuri se vor susține online și tot online vor fi transmise către angajați. Inside ALTEN se lansează luna aceasta și are în vedere persoane cu funcție de conducere atât din domeniul IT, cât și din cel al ingineriei, dar și cu roluri de HR și recrutare.


Despre ALTEN 

Ca lider mondial în inginerie și consultanță tehnică, grupul ALTEN desfășoară proiecte de cercetare și dezvoltare pentru companiile de vârf din toate sectoarele industriale, telecomunicații și servicii din întreaga lume. ALTEN România a înregistrat o cifră de afaceri de aproape 25 milioane de euro (121 milioane lei RON) la sfârșitul anului 2019. Compania oferă suport pentru strategiile de dezvoltare ale clienților săi în domeniile cercetării și inovării, sistemelor informatice și ingineriei, începând cu anul 1996. ALTEN România reprezintă un accelerator de carieră pentru angajații săi, oferind diversitate, mobilitate și o cultură organizațională bazată pe spiritul de echipă. Mai multe detalii pe www.altenromania.ro