Record de companii participante la Finance Boot Camp!

Adrian Cinjau • Carieră

Record de companii participante la Finance Boot Camp!

13 companii vin să întâlnească tineri cu profil economic sau experiență în domeniul financiar

Catalyst Solutions anunță organizarea evenimentului Finance Boot Camp. În perioada 15-16 martie, la Hotel Sheraton din București are loc ediția cu numărul 8 Finance Boot Camp. Evenimentul este organizat în fiecare an și se adresează studenților și absolvenților pasionați de domeniile Finanțe, Contabilitate, Audit sau Taxe. Ediția din acest an prezintă tema “The Era of Digital Finance” și reunește 13 companii care au planuri de recrutare pentru programele lor de internship, trainee sau pentru job-urile entry-level pe care le au deschise.

Noutatea ediției din acest an sunt cele două sesiuni: Speed Interviews și Round Tables

Speed Interviews le oferă participanților ocazia de a fi invitați la un scurt interviu de către companiile: Deloitte România, KPMG, Michelin și Coca-Cola HBC Romania. În cadrul sesiunii de Round Tables, participanții pot discuta, pe rând, în grupuri de aproximativ 15 persoane, cu angajatorii: Allianz Technology, Deloitte România, KPMG, ACCA, Vodafone România și Molson Coors.


Participarea la Finance Boot Camp este gratuită, însă, în selecția participanților, vor conta de la  rezultatele academice obținute în timpul anilor de studii, până la implicarea în activități extracurriculare sau experiențe internaționale. Aplicanții trec printr-un proces de selecție ce presupune evaluarea CV-ului, iar pentru a primi o invitație la eveniment, candidatul trebuie să îndeplinească cel puțin una dintre următoarele condiții:

student, masterand sau proaspăt absolvent al unei facultăți cu profil economic sau tânăr cu maximum 2 ani de experiență în domeniul financiar;

tineri cu rezultate academice remarcabile în timpul anilor de studiu;

implicare activă în activități extracurriculare, precum: ONG-uri studențești/voluntariat, programe de internship sau management trainee;

experiență internațională, prin intermediul unor programe sau studii.


În cele două zile ale evenimentului, pe 15 și 16 martie, participanții vor participa la activități diverse și create special pentru a facilita un proces de dezvoltare acccelarată. Vor putea participa la conferințe, workshopuri, sesiuni de networking cu reprezentanții celor 13 companii prezente: Allianz Technology, Deloitte România, KPMG, Mazars, Michelin, ACCA, British American Tobacco, Coca-Cola HBC Romania, PwC, Schlumberger, Societe Generale European Business Services, Vodafone România și Molson Coors.

Cei care vor să participe la Finance Boot Camp se pot înscrie pe www.hipo.ro/cd până pe 8 martie. 

Mai multe detalii cu privire la înscriere și agenda evenimentului, pot fi accesate la secțiunea  evenimentului, pe www.hipo.ro.