Reinventeaza-ti cariera la workshopul Business Model You

Andrei Ceauru • Carieră

Reinventeaza-ti cariera la workshopul Business Model You

Pe 19 Noiembrie, Impact Hub Bucharest și Business Models Inc organizează la București, a 3-a ediție a workshopului Business Model You.

Acest workshop de o zi este bazat pe cartea "Business Model You" scrisă de Tim Clark. Tim a adaptat "Business Model Canvas" într-o manieră în care poate fi utilizat și de către indivizi pentru a-și structura într-o singură pagină, viziunea despre cariera proprie bazându-se pe interesele lor, punctele lor forte și personalitate.

Metodele folosite te vor ajuta să ajustezi viziunea carierei și dezvoltării tale profesionale într-un mediu și o piață a muncii aflate în continuă schimbare. Vei descoperi idei noi prin care cunoștințele și abilitățile tale pot conduce la o valoare adăugată mai mare atât pentru tine cât și pentru organizația din care faci parte, fie ea start-up, ong sau companie multinațională.

Cui se adresează:

  • celor care caută să ofere o nouă perspectivă carierei lor;
  • celor pentru care dezvoltarea profesională și lucrurile care îi pasionează sunt două concepte aliniate;
  • celor care se întreabă dacă viitorul lor este de angajat, antreprenor sau freelancer.

Ce vei învăța la acest workshop:

  • cum poți să te privești ca individ din perspectiva unei afaceri de succes și ce instrumente poți folosi pentru asta;
  • să îți definești viziunea profesională;
  • să îți clarifici care este valoarea adăugată pe care tu o aduci acum și să identifici noi oportunități;
  • cum să identifici partneri și oameni cheie care să te ajute în planurile tale;
  • cum să generezi mai multe opțiuni de carieră într-o singură zi

Cei doi facilitatori, Alexandra Pode și Vlad Craioveanu sunt parteneri pentru CEE ai Business Models Inc și co-fondatori Impact Hub Bucharest. Experiențele lor sunt variate, de la training și facilitare la business development.

Detalii complete de workshop și înregistrare sunt disponibile pe pagina evenimentului http://www.impacthub.ro/event/business-model-you/

Despre Impact Hub Bucharest

Impact Hub Bucharest este un spațiu de colaborare conceput pentru inovatorii care acceptă provocările economice, sociale și ecologice ale zilelor noastre și încearcă să le rezolve prin proiecte și modele de afaceri cu impact social pozitiv. Impact Hub Bucharest oferă variante diverse de abonamente, adaptate nevoilor fiecărei categorii de profesioniști și organizează și un program variat de evenimente de networking, învățare, incubare și dezvoltare, atât pentru membrii săi, cât și pentru alți profesioniști din domenii conexe cu inovația socială (CSR, HR, comunicare socială etc.).

Despre Business Model Inc.

Business Models Inc. CEE este un butic de inovare parte din rețeaua internațională alături de Țările Nordice, Statele Unite, Marea Britanie, Australia, Noua Zeelandă și China. Prin consultanță și training, tehnici de design, co-creere și facilitarea conversațiilor strategice, Business Models Inc genereaza idei noi si rezultate concrete pentru a accelera o creștere sustenabilă și succesul viitor al organizațiilor. Metodologia este bazată pe bestseller-ul Business Model Generation scris de Alex Osterwalder și Yves Pigneur, și produs de Patrick van der Pijl.