Specialiști de la London Stock Exchange Group, Ubisoft, Google și GoPro vin să întâlnească noii profesioniști IT

Adrian Cinjau • Carieră

Specialiști de la London Stock Exchange Group, Ubisoft, Google și GoPro vin să întâlnească noii profesioniști IT

Specialiști de la London Stock Exchange Group, Ubisoft, Google și GoPro vin să întâlnească următoarea generație de profesioniști IT din România

Pe 22 noiembrie, pasionații de tehnologie cu până la 5 ani de experiență sunt așteptați la o nouă ediție DevTalksJunior, cel mai mare eveniment internațional IT&C ce va avea loc anul acesta la Cinema City, în AFI Palace Cotroceni.

Organizat sub umbrela DevTalks, cea mai mare expo-conferință dedicată developerilor din România, DevTalksJunior aduce împreună 400 de participanți cu până la 5 ani experiență în domeniul IT, speakeri locali și internaționali și companii de renume din industrie.

La cea de-a treia ediție, DevTalksJunior creează o nouă experiență pentru comunitatea tinerilor profesioniști din domeniul IT printr-un cadru relaxat, într-o atmosferă de cinema, oferind sesiuni de conținut și interacțiuni informale cu lideri și specialiști din industrie.

Un element de noutate la această ediție este reprezentat de agenda evenimentului care propune 5 conferințe organizate simultan în jurul celor mai dorite subiecte ale momentului precum Digital Transformation, Emerging Technologies, Security, Testing, Java, Gaming, Mobile și Career & Entrepreneurial Talks. Astfel, timp de o zi, participanții vor putea lua parte la prezentări tehnice, vor putea afla mai multe despre cele mai dorite trenduri din industrie prin exemple, studii de caz și instrumente noi, dar vor descoperi și sfaturi practice și perspective noi din experiența profesioniștilor IT prezenți la eveniment.

Peste 30 de speakeri locali și internaționali din Marea Britanie, Polonia, Germania, Olanda, vor contribui la crearea experienței de învățare din cadrul DevTalksJunior. Astfel, participanții vor putea întâlni specialiști de la companii internaționale precum Thoughtworks, Luminis sau Techland, dar și profesioniști locali din cadrul London Stock Exchange Group, Ubisoft, P&G, Academia Testării, Google sau GoPro. Printre invitații de la această ediție se numără: 

Mihai Dragomirescu – Development Team Lead, London Stock Exchange Group

Raj Hora – BSL Innovation Labs Manager, London Stock Exchange Group

Aurelian Scarlat – Development Team Lead, Ubisoft

Dan Oroș – Romanian Marketing Manager, Google

Oliver Gibson – Product & Strategy Consultant, ThoughtWorks

Daniel Chivescu – Automated Testing Engineer, GoPro

Sander Mak – Fellow, Software Architect, Luminis

Companiile care susțin următoarea generație de profesioniști IT&C la această ediție sunt London Stock Exchange Group, Ubisoft, P&G, Academia Testării și Team Extension.

Participarea la eveniment este gratuită, pe baza înregistrărilor pe site-ul evenimentului www.devtalks.ro/devtalksjr/ până pe 20 noiembrie 2018.