Te-ai saturat de prea multa teorie si prea putina practica?

Andrei Ceauru • Carieră

Te-ai saturat de prea multa teorie si prea putina practica?

“Aveam 19 ani cand am participat la primul meu curs de vanzari, in cadrul unei reprezentante auto. Dupa 25 de minute de curs am fost aruncat direct in joc. Seful meu mi-a spus "Poftim! Uite ca vine primul tau client!". Eram aranjat, la costum, in mijlocul curtii reprezentantei, incojurat de intreaga echipa de vanzari, toti de doua ori mai in varsta decat mine, care astepta sa dau gres in timp ce potentialul client se apropia. Un barbat de 45-50 de ani, cu alura de om de afaceri, s-a apropiat de mine. Mi-am ridicat capul din pamant, am falsificat putina incredere, i-am intins mana si am spus "Salut, eu sunt Duncan. Ce mai faceti?". Cu mana mea inca in aer, omul de afaceri m-a examinat de sus in jos si m-a intrebat "Mda… cate masini ai vandut astazi?". M-au trecut toate apele, mi-am lasat mana si cu barbia sus i-am raspuns "Astazi, vei fi prima mea vanzare". Nu s-a asteptat la un raspuns asa direct, dar mi-a respectat onestitatea. A fost primul meu client.” (Duncan McGinley) 

Te-ai saturat de prea multa teorie si prea putina practica? Student Management Academy este un curs livrat de Duncan McGinley, Managing Partner la To The Top in perioada 28 Octombrie- 28 Noiembrie 2013 in cadrul hotelului Golden Tulip Times.

Vei avea oportunitatea sa dobandesti cunostinte practice despre cum sa te comporti la un interviu, televanzari, vanzari "fata in fata", tehnici de incheiere a unei negocieri, managementul timpului, bazele tehnicilor de relatii cu clientii si multe altele

Acesta nu este un curs obisnuit; la finalul lui poti avansa in cariera ta! Primii 20% dintre cursanti vor avea oportunitatea de a se angaja la una dintre companiile partenere, lideri in domeniile lor, in urma unui interviu!
Duncan McGinley este de origine neozeelandeza. Locuieste in Romania de 11 ani, timp in care a recrutat si pregatit sute de studenti pentru cele 4 afaceri pe care le-a dezvoltat. Angajatii sai au evoluat rapid in cariera datorita cursurilor predate de catre el. Acum ajuta intreaga tara sa se dezvolte, prin antrenarea tinerilor in ceea ce inseamna tehnici de vanzari a produselor si serviciilor catre publicul lor tinta intr-o maniera care sa depaseasca asteptarile consumatorilor si sa ii fidelizeze.