5 filme cu Ben Affleck pe care merită să le vezi

Adrian Cinjau • Distracție

5 filme cu Ben Affleck pe care merită să le vezi

Ben Affleck este unul dintre cei mai apreciați actori de la Hollywood și  a făcut parte din distribuția a numeroase filme de top.Iată 5 producții cu el pe care merită să le vezi:


1. Argo (2012) - În acest film inspirat din fapte reale, Ben Affleck are și rol de regizor, dar în același timp este și în rolul principal. Astfel, Affleck interpretează rolul unui agent CIA pe nume Tony Mendez, care se deghizează într-un regizor ce pleacă în Iran cu misiunea de a salva câțiva diplomați, într-o perioadă în care americanii erau vânați. Astfel, Mendez ajunge în Iran și încearcă să convingă autoritățile că vrea să realizeze un film. Din distribuție au mai făcut parte Bryan Cranston și Alan Arkin. Argo a avut un buget de 44.5 milioane de dolari, iar încasările s-au ridicat la 232.3 milioane de dolari. Iar pentru contribuția din Argo, Ben Affleck a primit și un Oscar.


2. Justice League (2017) - Ben Affleck a fost la înălțime în rolul lui Batman în Justice League, unul dintre cele mai apreciate filme cu super-eroi. De altfel, distribuția filmului este una de excepție, cu actori precum Henry Cavill, Amy Adams, Gal Gadot și Ezra Miller. Justice League a avut încasări de 657 milioane de dolari, la un buget de 300 de milioane de dolari. Iar succesul filmului a dus și la lansarea unor colecții de tricouri inspirate din Justice League. Totodată, a apărut inclusiv un joc de pacanele online cu numele Justice League. Acesta a fost lansat tot în 2017 de compania Playtech și are o grafică și imagini fantastice, iar printre simbolurile sale se află Batman, Superman, The Flash, Cyborg, Aquaman și Wonder Woman.


3. The Town (2010) - Un film de acțiune cu Ben Affleck în rolul principal, în condițiile în care actorul a avut un rol și în realizarea scenariului, dar a fost și regizor. Astfel, Affleck și prietenii săi jefuiesc o bancă din Boston. În timpul jafului, actorul se îndrăgostește însă de o angajată a băncii, de care încearcă să țină secretul privind acel jaf. Și acest film a fost inspirat din fapte reale și a avut recenzii foarte bune. Iar din distribuție mai fac parte Rebecca Hall, Jon Hamm și Jeremy Renner. Bugetul a fost de 37 de milioane de dolari, iar încasările au trecut de 154 de milioane de dolari.


4. Gone Girl (2014) - Inspirat din cartea cu același nume scrisă de Gillian Flynn, Gone Girl este un thriller psihologic în care Ben Affleck interpretează rolul lui Nick Dunne, cel care devine principalul suspect după ce soția sa dispare brusc. E un film cu multe răsturnări de situație, în care multe secrete din viața lui Nick ies la iveală și adâncesc și mai mult suspiciunile ce primează asupra sa. El încearcă astfel să-și arate nevinovăția, dar are o misiune dificilă. Din distribuție au mai făcut parte Rosamund Pike și Neil Patrick Harris. Bugetul filmului a fost de 61 de milioane de dolari, iar încasările au ajuns la aproape 370 de milioane de dolari.


5. Runner Runner (2013) - Un alt thriller foarte interesant, din distribuția căruia mai fac parte Justin Timberlake și Gemma Aarterton. Ben Affleck interpretează rolul unui magnat din industria jocurilor de noroc și e un film cu multă acțiune. Printre producătorii acestui film s-au aflat și Leonardo DiCaprio. Chiar dacă au existat așteptări mari de la Runner Runner, succesul comercial nu a fost unul tocmai ridicat. Bugetul a fost de 30 de milioane de dolari, iar încasările abia au trecut de 62 de milioane de dolari. Totuși, fanii lui Ben Affleck au apreciat rolul pe care l-a făcut.