Camera 107 va cânta în deschiderea concertului #dinBasarabia

Andrei Ceauru • Distracție

Camera 107 va cânta în deschiderea concertului #dinBasarabia

Lineup-ul concertului #dinBasarabia, ce se va desfășura pe 26 martie la Arenele Romane, este completat cu o nouă trupă. În deschiderea concertului susținut de Alternosfera, Gândul Mâței și Alexandrina, vor cânta tinerii de la Camera 107.

Camera 107 a luat naștere în 2014, când talentații basarabeni au început să se gândească serios la o perspectivă de a face o formație și de a prezenta creația lor publicului larg. Studenții Universității de Muzică din București se inspiră din jazz, reggae, funk, rock și combină aceste stiluri cu unele elemente de muzică academică la violoncel și vioară. Denumirea trupei vine de la camera 107, pe care patru din cei șase membri au împărțit-o.

Evenimentul este organizat cu sprijinul Institutului Cultural Român și al Institutului “Eudoxiu Hurmuzachi” pentru Românii de Pretutindeni, cu ocazia aniversării a 98 de ani de la Unirea Basarabiei cu Țara (27 martie 1918).

Biletele Golden Circle s-au epuizat. Mai sunt disponibile bilete Normal Circle la prețul de 45 lei, iar în ziua evenimentului și la intrare, acestea vor costa 55 lei. Puteti cumpara bilete de pe IaBilet, Eventbook sau Eventim.

 

Eveniment recomandat de Rock FM.

 
Alexandrina, Alternosfera, Gândul Mâței, Concert #dinBasarabia...

Mai e puțin până la marele eveniment! :)

Posted by DinBasarabia on Wednesday, March 9, 2016


Facebook event: https://www.facebook.com/events/1690069374569546/
INFO: contact@dinbasarabia.ro
www.dinbasarabia.ro
Accesul publicului se face începând cu ora 19.00