Galele DanceMasters 11-12 martie – începutul unei primăveri de senzație

Andrei Ceauru • Distracție

Galele DanceMasters 11-12 martie – începutul unei primăveri de senzație De 14 ani, în fiecare primăvară, DanceMasters atrage la București topul dansului mondial. De ce aleg sportivii Sala Polivalentă, când în același week-end sunt și alte competiții în lume? Asta ne-au spus chiar ei, dansatorii din top 10 mondial care au dansat pe ringul DanceMasters: „Atmosfera creată de public este fascinantă, ne place organizarea, expunerea TV, și, desigur, imaginea evenimentului.”

Spun asta deoarece multe competiții internaționale se desfășoară în săli somptuoase, elegante, dar cu public restrâns. Publicul de dans sportiv care vine la DanceMasters reușește să absoarbă din energia impresionantă a dansatorilor și să o sublimeze într-o vibrație care, cel puțin la Gale, în finale, îi face pe dansatori să zboare...

Cine a fost în Sală, își poate aminti încântarea de pe chipurile competitorilor, într-o simbioză cu ei înșiși, emoțiile înălțătoare care fac valsul, tangoul, slow fox-ul, quick step-ul și toate dansurile latino sursă de bucurie absolută.

Galele, și Sâmbătă 11 și Duminică 12 martie, încep la orele 19.00. Publicul își poate manifesta energia pe parchetul DanceMasters. Ba chiar există și o competiție adresată publicului, trofeul "Titus Munteanu", cu doar un dans: vals lent...

Pregatiți-vă pantofii de dans și amestecați-vă printre campioni, lăsați-vă conduși de muzică.

Bilete prin Eventim; cele mai bune locuri sunt la mesele VIP din jurul ringului. Primăvara începe cu dans și culoare. Vino și tu!