Studentul si jocurile online...

Sergiu Porcaras • Distracție

Studentul si jocurile online...

Indiferent ca e pe calculator, pe laptop, sau pe smartphone, studentul modern isi gaseste intotdeauna un refugiu in jocurile online, atunci cand se plictiseste.

Acasa, in camin, pe strada, in metrou si chiar si la facultate in timpul orelor de curs, interesul pentru realitatea virtuala este parca din ce in ce mai mare.

Iar daca te-ai saturat de cele deja instalate pe gadget-ul tau, poti gasi fara nicio problema o sumedenie de site-uri care se ocupa cu asa ceva. Jocuri online pentru orice categorie de varsta si pentru orice stare de spirit in care te-ai afla.

Sa luam pentru inceput un student pasionat de rutele 4X4. Se gaseste mai intai cursul perfect la care se poate juca, apoi se ia un joc cu masini de teren, care poate simula realitatea asa de bine, incat sa traiesti o experienta cu adevarat senzationala pe toata durata cursului. Spre exemplu Mountain Madness sau Jeep 4x4 Adventure. Apoi incepi cursele cu tot felul de obstacolele din joc, cu tot felul de peripetii, salvari si materiale explozive.

Poate printre cele mai populare, jocurile cu masini odata ce le-ai inceput nu te mai poti opri pana nu ajungi la final. Si va spun asta din proprie experienta! Nu ca as fi un mare pasionat, insa sunt situatii in care un joculet din acesta face ca timpul sa treaca mai repede.

Si dupa cum stii, exista foarte multe jocuri, extrem de variate unele de altele. Singura metoda de a vedea care ti se potriveste cel mai bine este sa le incerci. Iar daca ai si un smartphone pe masura, poti fi studentul ideal intr-o sala de curs. Probabil studentii de la Politehnica inteleg cel mai bine lucrul acesta. Si nu e vina lor ca nu au fete in sala si nu au la cine sa mai arunce cate un ochi din cand in cand.