Asa ca de sfarsit de iulie...

Sergiu Porcaras • Noutăți

Asa ca de sfarsit de iulie...

Daca ai chef de un concert de calitate si bineinteles daca mai gasesti bilete, diseara la Romexpo, incepand cu ora 20:00 Sting va canta in Bucuresti cu un nou spectacol, unde vei putea asculta cele mai cunoscute piese ale sale impreuna cu trupa sa formata din cinci muzicieni.

 

Pretul biletelor variaza intre 145 Ron cu posibilitatea sa nu vezi nimic si 480 Ron la Tribuna/Pe scaune, urmand ca in deschiderea concertului sa cante cei din trupa Mike & The Mechanics si cantaretul James Walsh.

 

Iar in cazul in care nu ai fost pana acum, tot azi si din cate am inteles si maine, mai ai ocazia sa vizitezi Comorile Chinei cu 100 de piese originale din patrimoniul acestei tari, cum ar fi: figurine din Armata de teracota din dinastia QIN, bunuri culturale legate de Drumul Matasii, precum si cateva obiecte din bronz tot din aceasta dinastie.

Expozitia se afla in cadrul Muzeului National de Istorie a Romaniei, incepand cu ora 09:00 pana pe 1 August, iar pretul unui bilet costa 25 RON.

 

Si daca totusi vrei sa iesi undeva diseara, dar nu ai bani pentru un bilet la concertul lui Sting, o piesa de teatru nu strica niciodata. Imagineaza-ti ca esti Dumnezeu, este o piesa de teatru in regia Cristian Bajora. Este un spectacol dinamic cu actori tineri si nu cred ca apuci sa te plictisesti nici macar un moment.

Pretul unui bilet este de 30 Ron, ora inceperii spectacolului este 20:00, iar locatia este Pub-ul teatru „In Culise”.

 

Asta doar in mare! Insa posibilitati sunt cu duiumul. O bere rece, o terasa, o chitara, sau poate facebook-ul ti se pare mai tentant. Si chiar si asa...te poti desprinde de stresul cotidian cu tableta la tine si doar o scurta plimbare prin parc.