SOLE & SHAPE - singurul sneaker event din sud-estul Europei și din România - revine!

Andrei Ceauru • Noutăți

SOLE & SHAPE - singurul sneaker event din sud-estul Europei și din România - revine!

După două ediții de succes, SOLE & SHAPE își deschide din nou porțile în București, pe 3 aprilie, începând cu ora 22:00. Și ce locație ar putea fi mai potrivită pentru un asemenea eveniment decât Pionierul, renumita fabrică de încălțăminte din inima orașului? Aceasta se află la numai 10 min de mers pe jos de Piața Unirii, în aceeași incintă găsindu-se și clubul gazdă - Colectiv.   

 Scopul evenimentului este să adune la un loc iubitorii de sneakerși și cultură urbană, aducând împreună cele mai bune branduri, shop-uri, colecționari și (re)sellers - locali și internaționali, oferind tuturor posibilitatea de a vinde, cumpăra și de a face schimburi de sneakerși, haine și accesorii. Practic, "toată crema" producătorilor și shop-urilor de specialitate va fi prezentă la SOLE & SHAPE pentru a sărbători împreună cu vizitatorii, cultura sneakerșilor - așa cum se întâmplă deja în multe alte țări, de mai mulți ani încoace.

 Pe parcursul celor 2 zile și 2 nopți, fosta fabrică Pionierul (și implicit Colectiv), va fi locul de întâlnire al oamenilor creativi, pasionați de sneakersi, arte vizuale, muzicale și cultură urbană

 Evenimentul se deschide oficial vineri, 3 aprilie când ViLLAGE vine la Colectiv cu cele mai fresh dar hot beaturi. Deși pe internet s-a zvonit un timp că ar fi un producător misterios din Catalunia sau Rusia, Village este de fapt românul Vali Dragomir din Galați. Primele lui piese, Takeover și Dive (2012), au explodat peste noapte pe internet, ajungând rapid în atenția celor de la BBC Radio 1 și în planurile labelurilor majore care l-au contractat ca remixer pentru artiști ca Lily Allen, Sia sau Lana del Rey. În aceeași seară alături de ViLLAGE, pe scenă de la Colectiv urcă Liar, Tomma Alistar (LIVE), Otherside (LIVE) și Yoon.

După un opening party pe cinste, sâmbătă, 4 aprilie, începând cu ora 12:00, între pereții industriali ai fostei fabrici Pionierul, începe aventura pentru cei pasionați de sneakerși și streetwear - urban market-ul. Acesta include branduri, shop-uri, colecționari și (re)selleri - locali și internaționali - care vin cu cea mai bună selecție de sneakers, haine și accesorii, noi și vintage, urban și contemporan, oferind tuturor vizitatorilor posibilitatea de a da un re-fresh propriei colecții de haine, odată cu venirea primăverii. Pe parcursul celor 2 zile de urban market, excursia în istoria pantofilor sport este completată de: o expoziție de sneakerși și rachete de tenis vintage din perioada 1970 - 1995, o instalație specială făcută în colaborare cu artiștii de la Bucurie, live tattoing & graffiti/paiting, o expoziție sneakers related (cu vânzare) cu lucrări făcute de artiști locali și internaționali, o zonă dedicată cu snacks & drinks, concursuri și multe alte surprize.

În aceeași zi, începând cu ora 21:00, distracția continuă la Colectiv, cu live act-ul celor de la Moonlight Breakfast, o trupă deja consacrată pentru sunetul original și mixul urban de genuri Soul, Electro, Beat, Nu-Jazz and Swin, într-un line-up completat perfect de Ufe și Dex.  

SOLE & SHAPE se încheie duminică la 20:00, după încă o zi de urban market în care vizitatorii au la dispoziție alte 8 ore pentru a găsi și cumpăra sneakerșii și piesele perfecte pentru primăvară.

Program eveniment:

> SOLE & SHAPE #3 Opening Party w/ Yoon | ViLLAGE | Liar | Tomma Alistar (LIVE) | Otherside (LIVE) @ Colectiv, 3 Aprilie, Intrare Liberă

> SOLE & SHAPE #3 w/ UFe | Moonlight Breakfast (LIVE) | Dex @ Colectiv, 4 Aprilie, acces 25 ron

> SNEAKER EVENT @ Fabrica Pionierul, 4 & 5 Aprilie, 12:00 - 20:00, Intrare Liberă

Locații:

Club Colectiv & Fabrica Pionierul (aceeași adresă: str. Tăbăcarilor nr. 7, București)

PARTICIPARE / EXPOZANȚI / SHOP-uri / BRAND-uri / Vânzători privați

Toți cei care doresc să participe ca și expozanți, sunt rugați să acceseze link-ul: http://soleandshape.com/table-reservation/ 

SOLE & SHAPE #3 este un eveniment realizat de Hello There Vintage Shop in parteneriat cu Colectiv.

Facebook Event:  https://facebook.com/events/1022227347794009/