Tronul de Fier revine în România la East European Comic Con

Andrei Ceauru • Noutăți

Tronul de Fier revine în România la East European Comic Con

Celebrul Tron de Fier, sursa intrigilor celui mai popular serial din lume, Game of Thrones, revine la București în cadrul East European Comic Con.

În perioada 8-10 mai, HBO România oferă fanilor șansa de a se poza în postura de Rege sau Regină a universului Game of Thrones. Așadar, după dinastiile Targaryen și Baratheon, acum este sansa ta să stăpânești cele 7 regate, doar la East European Comic Con.

Game of Thrones este cel mai de succes serial al ultimilor ani, produs și difuzat de HBO și este adaptat după seria de cărți “A Song of Ice and Fire” a autorului George R.R. Martin. Premiera mult așteptată a celui de-al cincilea sezon va avea loc în România simultan cu cea din Statele Unite ale Americii pe data de 12 aprilie, la HBO și pe HBO GO, primul episod fiind disponibil fără abonament.

Game of Thrones va fi reprezentat la Comic Con nu doar de Tron, dar și de catre Kristian Nairn, actorul care interpretează rolul lui Hodor.

East European Comic Con este cel mai mare eveniment destinat pasionaților de jocuri, filme, seriale, benzi desenate din Europa de Est, având ca sursă de inspirație mult apreciatul Comic Con de la San Diego.

Printre invitații de seamă se numara actorii veniți special de la Hollywood pentru publicul din România: Manu Bennett (Crixus din Spartacus),  Robert Knepper (T-bag din Prison Break), Osric Chau (Kevin Tran din Supernatural), Dan Starkey (Strax din Dr. Who) și Kristian Nairn (Hodor din Game of Thrones). In plus, evenimentul se va bucura și de prezența artistilor grafici Sycra și Bobmeatbag, dar li a celebritatilor din online Creative Monkeyz, 10 lucruri, Sector 7, Romercial, Rezumatul Zilei, Doza de Haș, Tequila, Zmenta,  Bobospider și Dani pe net.

East European Comic Con este mai mult decât un simplu eveniment, ci reprezintă un spațiu de interacțiune între fani ai serialelor, filmelor, benzilor desenate sau jocurilor video și actori internaționali, artiști grafici  sau celebrități din mediul online. Aleea artiștilor, zona de gaming și de boardgames, recuzita de film se numara printre atractiile pregatite anul acesta de catre organizatori.

Biletele pot fi achiziționate  din rețelele Eventim și My Ticket la prețul de 64 de lei, iar în ultima săptămână costul va fi de 79 de lei. 

East European Comic Con este organizat de Asociația Culturală Kesenai și Kickoff Events.