10 noiembrie termenul de aplicare la evenimentul dedicat celor mai buni 250 de tineri din România

Andrei Ceauru • Oportunități

10 noiembrie termenul de aplicare la evenimentul dedicat celor mai buni 250 de tineri din România Ediția din acest an este una aniversară pentru evenimentul Top Talents România. 10 ediţii, respectiv 10 ani în care cel mai mare eveniment dedicat tinerilor cu potențial a adus faţă în faţă candidaţi determinaţi să îşi construiască o carieră de succes şi companii multinaţionale cu planuri importante de recrutare. Ediția cu numărul 10 Top Talents România va avea loc anul acesta pe 24-25 noiembrie la Hotel Caro in Bucuresti.

Timp de 10 ani, Top Talents România a identificat și a premiat tineri cu rezultate excepţionale şi cu motivaţie pentru dezvoltarea personală şi profesională. 2 350 de participanți, 15 126 de aplicanți și 57 de companii sunt câteva dintre cifrele care definesc cele 10 ediții Top Talents România.

Top Talents România reunește studenţii în ani terminali de facultate, masteranzi şi proaspăt absolvenţi care au expunere internațională, s-au implicat în acțiuni de voluntariat, au rezultate academice foarte bune sau au participat la activități extracurriculare, precum programe de internship sau traininguri. Participarea la Top Talents România este gratuită în baza înscrierii pe site-ul www.hipo.ro Ulterior, în urma rezultatelor obținute la teste, vor fi selectaţi cei mai buni 250 de tineri și vor fi invitaţi să participe la eveniment.

Anul acesta, 12 companii, lideri în industria lor, vor fi prezente la eveniment. Companiile au oportunități de carieră pentru cei 250 de participanți, iar câteva dintre acestea sunt: BRD – Groupe Societe Generale, JTI Romania, Philips, Vodafone România, EY România, Farmacia Dona, Unilever, Coca-Cola HBC România, GlaxoSmithKline (GSK), METRO Cash & Carry România și P&G.

Pe lângă oportunitățile de carieră și workshopurile susținute de companii, în cadrul ediției cu numărul 10 Top Talents România, participanții vor putea să se implice în Business Game-ul – Global Innovation Game, sustinut de Universum Events. Global Innovation Game va introduce participanții într-un context de interacțiune directă și îi va ajuta să discute deschis, să inoveze și să creeze idei fără ajutorul motoarelor de căutare sau a altor sisteme tech. Această simulare inedită încurajează creativitatea și recompensează ideile inovatoare. În plus, în cadrul evenimentului, participanții vor avea acces la activități utile și atractive, precum workshopuri și conferințe de tip Listen-Learn, susținute de reprezentanți ai companiilor. Câțiva dintre speakerii prezenți pe 24-25 noiembrie sunt: Magdalena Klosinska - Human Resources Director JTI România, Bulgaria & Moldova; Narcis Horhoianu - Segment Marketing Director, Vodafone România; Marcin Molin - General Manager, Philips Personal Health; Valentin Păuna – Director Resurse Umane, METRO Cash & Carry Romania; Liviu Baluta - Marketing Manager, Philips; Bogdan Cristescu - South East Europe HR Director, P&G. În zona Networking Career Corner, participanții vor avea posibilitatea să discute direct cu reprezentanții tuturor companiilor și să afle mai multe despre oportunitățile de carieră ale acestora.

Înscrierea la Top Talents România este gratuită și se realizează pe www.hipo.ro, la sectiunea Top Talents România, până pe 10 noiembrie. Mai multe detalii despre procesul de selecție sunt disponibile aici: https://www.hipo.ro/locuri-de-munca/toptalentsromania/sectiune/5

Despre Catalyst Solutions
Catalyst Solutions este o companie românească de consultanță în resurse umane, specializată în soluții de recrutare și employer branding. În cei 11 ani de experiență, Catalyst a devenit cunoscută pentru unele dintre cele mai mari proiecte și evenimente din domeniu, precum:
- www.hipo.ro, singurul portal de carieră dedicat exclusiv candidaților cu studii superioare;
- Angajatori de TOP, cel mai mare târg de carieră din România, care are loc de două ori pe an, în București și Timișoara;
- DevTalks, eveniment care reunește 1.000 de profesioniști IT pasionați de web, online, cloud computin și big data;
- Top Talents România, program care identifică și premiază cei mai valoroși 300 de tineri români.
- Studiul Cei mai doriti angajatori, cel mai cuprinzator instrument de pe piață care măsoară gradul de atractivitate al brand-urilor de angajatori, precum și așteptările pe care tinerii le au de la aceștia.