Accenture Romania va participa la Angajatori de Top, cel mai mare targ de cariera la nivel national

Andrei Ceauru • Oportunități

Accenture Romania va participa la Angajatori de Top, cel mai mare targ de cariera la nivel national Accenture Romania va participa in perioada 24-25 martie 2017, la Sala Palatului, la Angajatori de Top - cel mai mare targ de cariera la nivel national.

Activitatile de la standul Accenture sustin importanta abilitatilor profesionale in crearea unei cariere, prin conceptul “Your skills. Your career.” Interactiunea intre echipa de recrutare si participanti va fi dinamica, procesul de preselectie a potentialilor candidati realizandu-se cu ajutorul unei aplicatii inteligente care ii va ajuta pe acestia sa afle, in aproximativ 5 minute, care este jobul cel mai potrivit pentru ei la Accenture, in functie de abilitatile si experienta pe care le au.

Odata cu generarea jobului potrivit, candidatul poate alege sa aplice pentru a fi contactat de departamentul de HR, pentru un interviu. Echipa de recrutare isi doreste sa intalneasca la stand vorbitori de limbi straine precum engleza, germana, franceza, spaniola, italiana, portugheza, polona, rusa, araba etc., din domenii precum IT, HR, Economic, Juridic si Programare Software.

De asemenea, cunoscatorii unei limbi straine dintre engleza, germana, franceza, spaniola, italiana, portugheza, olandeza sau al unuia dintre limbajele de programare Java, JavaScript, .Net sau HTML pot participa la “Career Lab by Accenture”, o zona dedicata testarii acestor abilitati cu ajutorul unor aplicatii inedite, numite Speed Reading Game – pentru vorbitorii de limbi straine si Crack the Code – pentru programatori. Participantii care reusesc sa finalizeze cu succes probele din aplicatii vor primi premii pe loc, printre care o insigna 3D printata pe loc in Career Lab.

Evenimentul are loc vineri (24 martie) si sambata (25 martie) intre orele 10:00-18:00, respectiv 10:00-17:00.

Joburile disponibile la Accenture sunt accesibile si online, la adresa accenture.ro/GreatCareer. Despre Accenture
Accenture este o companie de servicii profesionale, lider pe plan global, care ofera o gama larga de servicii si solutii pentru mediul de afaceri, de la strategie și consultanta, la digitalizare, tehnologie si procese operationale. Combinand experienta unica și competente complexe ce acopera peste 40 de industrii si toate procesele de afaceri – susținute de cea mai mare rețea de livrare din lume – Accenture actioneaza la intersectia dintre business și tehnologie pentru a-si ajuta clientii sa isi creasca performanta și sa creeze valoare pe termen lung. Avand peste 394.000 de angajaţi care deservesc clienți în mai mult de 120 de tari, Accenture inoveaza constant pentru a imbunatati modul în care lumea functioneaza. Pentru mai multe detalii, acceseaza www.accenture.com.

Avand peste 2700 de angajati in Romania, Accenture livreaza servicii din Bucuresti, Timisoara, Cluj Napoca, Targu Mures și Iasi catre companii din domeniile financiar-bancar, telecomunicatii, auto, productie, bunuri de larg consum si energie.