DevCon 2023: Peste 50 de Voci Cheie din Industria Tech se întâlnesc pe 1-2 noiembrie în București

Catalyst Solutions • Oportunități

DevCon 2023: Peste 50 de Voci Cheie din Industria Tech se întâlnesc pe 1-2 noiembrie în București

DevCon, conferința premium dedicată profesioniștilor IT și pasionaților de tehnologie din România, revine în această toamnă pe 1-2 noiembrie cu a 5-a ediție ce va avea loc exclusiv fizic în București, la NORD Events Center by Globalworth. Peste 2000 de participanți sunt așteptați să ia parte la această experiență de învățare și networking, experiență cu prilejul căreia se pot conecta direct cu peste 50 de campioni și personalități de renume din domeniul tehnologic. Speakerii care își vor împărtăși ideile valoroase în cadrul evenimentului sunt reprezentanții unor companii de top precum Microsoft, Uber, RedHat, Moderne, Wix.com și nu numai. Subiectele principale care vor fi abordate în cele două zile de eveniment sunt Java, DevOps, IoT & Cybersecurity, Data, Artificial Intelligence & Machine Learning, Web & Mobile și QA Automation

Pentru a 5-a ediție, DevCon revine la o experiență complet în persoană, cu peste 2000 de participanți și peste 30 de parteneri care vor avea șansa să interacționeze în cele două zile de eveniment. Principalul obiectiv pe care conferința și-l propune în acest an este acela de a oferi participanților un conținut de calitate, dar și de a crea un hub de tehnologie propice creării de conexiuni valoroase și schimbului de idei inovatoare. Astfel, DevCon nu este doar o experiență de învățare și networking, ci devine o sursă de inspirație și motivare pentru cei pasionați de tehnologie. 

În cadrul acestei ediții DevCon vor avea loc 6 conferințe dedicate în care vor fi abordate subiecte precum Java, DevOps, Internet of Things & Cybersecurity, Data, Artificial Intelligence & Machine Learning, Web & Mobile și QA Automation. Totodată, de la eveniment nu vor lipsi nici sesiunile de tip masterclass, sesiunile tehnice, discuțiile deschise și, cel mai important, Zona Expozițională. Agenda completă pentru cele două zile de eveniment poate fi accesată pe dev-con.ro/agenda.

“DevCon este cea mai așteptată conferință dedicată pasionaților de tehnologie și profesioniștilor din domeniul IT din această toamnă. Ne bucurăm să anunțăm că pregătim cea de-a 5-a ediție a conferinței, un eveniment cu un conținut tehnic avansat și masterclasses, unde nimic nu se compară cu posibilitatea de networking atât cu speakerii internaționali, cât și cu cele mai renumite companii IT. Ne dorim ca pentru cei 2 000 de participanți pe care îi așteptăm să se alăture în cele două zile de eveniment să creăm un spațiu de discuții, de învățare și dezvoltare, prilej uriaș să poată construi relații cu profesioniști din piața locală și internațională.” - Carla Tîrnăcop, Project Manager @DevCon

În cadrul conferinței vor fi prezenți peste 50 de experți din domeniul tehnologic, atât internaționali, cât și locali. Aceștia vor vorbi despre tendințele anului 2023 în materie de tehnologie, le vor împărtăși participanților părerile lor valoroase și, cel mai important, le vor oferi pasionaților de tehnologie o doză de inspirație. Aceștia sunt câțiva dintre speakerii internaționali care vor urca timp de 2 zile pe scenă la DevCon:

Otavio Rodolfo Piske, Principal Software Engineer at RedHat 

Tim te Beek, Staff Software Engineer at Moderne  

Hila Fish, Senior DevOps Engineer at Wix.com  

Egor Grishechko, Senior Software Engineer at Uber  

Marco dal Pino, Technical Consultant at Microsoft.


Liderii din domeniul tehnologic oferă accesul participanților la conținut tehnic avansat, susținut prin sesiuni dedicate, studii de caz, sesiunii de codare live, dar și prin prezentarea celor mai noi trenduri din domeniu. Printre principalele subiecte care vor fi discutate regăsim: ,,Powering ChatGPT with your own data” pe scena de Data, AI & ML, ,,Guardians of the IoT Realm: Defending Against Evolving Cyber Threats” pe scena de IoT & Cybersecurity și ,,Unleash the power of your applications with Micronaut and GraalVM” pe scena Java. 


Ediția aceasta este susținută de Systematic, în calitate de Partener Principal, alături de companiile partenere:

Java Con - BCR, Google, ING Hubs Romania 

DevOps Con - Luxoft Romania, SoftServe, Thales  

Data, AI & ML Con - EMERGN, MassMutual Romania, Tremend a company of Publicis Sapient  

Web & Mobile Con - DB Global Technology, EPAM Romania, Molson Coors GBS  

QA Automation Con - _VOIS 

Tech Area Partner - S&P Global  

Event Sponsors - Grid Dynamics, Finastra, Siemens.

Production Partners – Mobexpert (Comfort Partner), Nespresso (Official Coffee Partner), Dorna (Hydration Partner) și Viva Telecom (Internet Partner).


Pentru a afla mai multe detalii despre eveniment, dar și pentru achiziționarea de bilete, accesează dev-con.ro.


Despre Catalyst Solutions

Catalyst Solutions este o companie de consultanță în resurse umane, specializată în soluții de recrutare și employer branding. În cei 17 ani de experiență, Catalyst a devenit cunoscută pentru unele dintre cele mai mari proiecte și evenimente din domeniu, precum:  

DevTalks, cea mai asteptată conferință IT, care reunește 6000 de profesioniști pasionați de web, online, cloud computing, big data și alte tehnologii sau trenduri IT.  

DevCon, cea mai influentă conferință dedicată profesioniștilor IT. Pe 1 și 2 Noiembrie vor avea loc 9 conferințe dedicate, care ating o varietate de tehnologii și arii de interes, precum: Java, DevOps, Data, AI & Machine Learning, Web & Mobile, și nu numai. 

www.hipo.ro , singurul portal de carieră dedicat exclusiv candidaților cu studii superioare; 

Angajatori de TOP, cel mai mare târg de carieră din România, are loc pe hipo.ro de două ori pe an și aduce impreuna 200.000+ candidați și 80 angajatori la fiecare ediție; 

Top Talents România, program care identifică și premiază cei mai valoroși 300 de tineri români; 

Studiul Cei mai doriți angajatori, cel mai cuprinzator instrument de pe piață care măsoară gradul de atractivitate al brand-urilor de angajatori, precum și așteptările pe care tinerii le au de la aceștia.