Dream Big - Proiectul care transforma pasiunile in afaceri de succes

Andrei Ceauru • Oportunități

Dream Big - Proiectul care transforma pasiunile in afaceri de succes

Dream Big este proiectul studentilor care imbina contraste: viseaza, dar cu o doza de realism, sunt bine organizati, dar creativi si care au o pasiune pe care vor sa o modeleze in spirit antreprenorial. Asociatia Studentilor Economisti din Romania organizeaza cea de a IV-a editie a acestui proiect, care se remarca prin finalitatea sa inedita: perioada de mentorat alaturi de o persoana de succes din mediul economic romanesc.

Proiectul se deschide prin conferinta de tip TED-Talks „Indrazneste sa visezi!”, care va reuni povestile lui Andi Vasluianu, Alexandru Molea, Dragos Nicolaescu si Cristian Hossu. Retetele succesului vor fi impartasite luni, 31 martie 2014 la ora 15.30 in sala 2013 a Facultatii de Cibernetica din cadrul Academiei de Studii Economice Bucuresti.

Mentorii din cadrul proiectului, Melania Medeleanu, Niels Schnecker, Andrei Rosu, Anne Plesuvescu, Adelina Badea, Iulian Vacarean, Alis Anagnostakis, Dragos Nicolaescu si Tudor Maxim, vor intalni pentru prima data participantii selectati in etapa Coffee Talk-urilor.

In perioada 24-26 aprilie urmeaza o sesiune de traininguri menite sa contribuie la imbinarea pasiunilor cu pragmatismul mediului de afaceri. Astfel, Anne Plesuvescu si Andrei Purcarea vor initia participantii in arta brandingului personal, a inteligentei emotionale si a time managementului.

In data de 28 aprilie are loc workshopul „Misiune, viziune, valori si obiective personale”. In cadrul acestuia, participantii vor analiza aspecte referitoare la ei insisi, isi vor seta obiective clare legate de pasiunile lor si vor contura strategia lor pe termen lung.

Obiectivele stabilite vor fi supuse in 29 aprilie unei analize prin tehnica Disney. Aceasta este o metoda complexa si inedita de a delimita profilul caracterial al participantilor si de a trata obiectivele lor in conformitate cu acesta.

Participantii la perioada de mentorat vor fi anuntati in cadrul festivitatii de incheiere din data de 6 mai. Acestia vor stabili alaturi de mentorul lor un numar minim de sase intalniri one-to-one in care accentul va cadea asupra dezvoltarii personale a mentee-ului, a fundamentarii unor elemente de hard skill si soft skill. Restul participantilor vor beneficia de patru sesiuni de dezvoltare personala sustinute de Alis Anagnostakis.

Continuitatea proiectului va fi asigurata de Comunitatea Dream Big, alcatuita din participantii editiei curente si ai editiei anterioare ale proiectului.

Fii dispus sa investesti in pasiunea ta!

Inscrie-te pe www.dreambig.aser.ro pana pe 31 martie!

Despre Asociatia Studentilor Economisti din Romania (ASER)- www.aser.ro
Asociatia Studentilor Economisti din Romania este un ONG infiintat acum 15 ani, care doreste sa dea posibilitatea studentilor de a se exprima, de a se dezvolta, de a se informa mai mult. Investim in educatie, in creativitate, in studentii care vor mai mult de la facultate, care sunt intr-o continua cautare de inovatie, in viitorii oameni de succes.