Ideile tale îți pot aduce o bursă la Oxford Summer Business School!

Andrei Ceauru • Oportunități

Ideile tale îți pot aduce o bursă la Oxford Summer Business School! Te-ai gândit ce carieră vei urma după terminarea facultății? Vrei să-ți dezvolți gândirea de business și să intri în competiție cu ideile tale? Înscrie-te pe Platforma Y, descrie-ți ideea într-un articol și intră în concurs! Poți câștiga o bursă Oxford Summer Business School! În plus, punem la bătaie alte 3 cursuri de antreprenoriat, gândite să te ajute să-ți pornești afacerea cu dreptul.

Ce trebuie să faci, dacă te-ai decis să participi la concurs?
Intră pe site-ul Platformei Y și urmează pașii pentru înscrierea articolului tău. Atenție: nu trebuie să răspunzi decât la una dintre întrebările propuse. Exprimă-ți ideile fără frică și bursa la Oxford poate fi a ta!

Bursa constă în cursuri de 2 săptămâni, cazare cu mic dejun inclus și bilete de avion dus-întors. Pe lângă bursă, Platforma Y oferă alte 3 cursuri de antreprenoriat, care pot fi câștigate în a doua etapă a concursului.

Acestea sunt:
1. Un curs de Antreprenoriat de la A la Z
2. Un curs Acreditat de Competențe Antreprenoriale
3. Un curs de Competențe Antreprenoriale

Când se desfășoară concursul?
Prima etapă a concursului are loc între 10 mai și 14 iulie 2017. Pe 20 iulie 2017, va fi ales câștigătorul bursei International Oxford Summer Business School.

A doua etapă a concursului Platforma Y are loc în perioada 15 iulie – 25 decembrie 2017. Îndrăznește să visezi, fă-ți ideile auzite și lasă-le să prindă aripi! Regulamentul complet al concursului este aici.

Platforma Y este un proiect educațional dezvoltat de antreprenorul român Liviu Tudor, care își propune să sprijine tinerii aflați la început de drum. Liviu Tudor conduce Genesis Development, companie de investiții și dezvoltări imobiliare, are o experiență de 25 de ani în domeniul afacerilor și peste 15 ani în domeniul imobiliar și al proprietăților comerciale.

Universitatea Oxford este cea mai veche universitate din lumea anglofonă, cotată recent drept cea mai bună universitate din lume în clasamentul internațional, în viziunea The Times Higher Education World University Rankings 2016-2017. De-a lungul timpului, o mulțime de oameni celebri au absolvit Universitatea, precum Oscar Wilde, Lewis Carroll, Stephen Hawking, Theresa May, Margaret Thatcher și mulți alții. Dacă vrei să ajungi în sălile de curs ale prestigioasei Universități, lasă-ți ideile să zboare și nu-ți fie teamă să greșești!

Foarte mulți oameni de succes și-au început cu stângul evoluția în afaceri, deși ți s-ar putea părea greu de crezut. Evan Williams, înainte să fie co-fondator Twitter, a dezvoltat o platformă de podcasting, dar a eșuat. La fel și Reid Hoffman, care, înainte de a fi co-fondator LinkedIn, a creat o platformă de dating, proiect ce nu a reușit. Vera Wang, celebra creatoare de modă, a fost patinatoare, iar după ce a ratat calificarea în echipa Statelor Unite pentru Jocurile Olimpice, a încercat să devină redactor-șef al revistei Vogue, dar a fost refuzată și abia apoi s-a apucat de modă și design, carieră ce i-a adus faima de acum. De ce îți enumerăm exemplele de mai sus? Pentru că, în cadrul Platformei Y nu există greșeli, ci doar idei și curajul de a te face auzit. Împărtășește-ne ideile tale și vei avea numai de câștigat!