Soft Skills Academy 2

Andrei Ceauru • Oportunități

Soft Skills Academy 2

Eşti student la Universitatea Politehnica Bucureşti? Ai auzit de dezvoltare personală/profesională? Vrei să lucrezi eficient într-o echipă şi să fii un bun leader? Atunci  Soft Skills Academy 2 este evenimentul potrivit pentru tine!

Între 24 şi 29 martie, EESTEC LC Bucharest organizează o nouă ediţie a unui eveniment EESTEC de succes în țară și peste hotare. Specialişti în domeniu vor veni să ne împărtăşească aspecte ce ţin de latura interumană a unui job tehnic.

Comunicarea nu este tocmai punctul tău forte?

Ai șansa să intri în contact cu persoane care te vor învăța cum să construiești și să susții o prezentare de succes. Vei putea afla cum să te adresezi publicului, ce abordări și ce tehnici sunt cele mai eficiente, atunci când audienţa îţi depăşeşte aşteptările.

Poți să deprinzi secretele argumentării ideilor tale și care sunt paşii care conduc direct către o impresie bună în faţa unui juriu. Te vom ajuta să îți formezi o imagine personală pe care să o poți promova cu mândrie!

Vrei să devii un lider de succes?

Vino la Soft Skills Academy 2 și îți vom arăta ce înseamnă dezvoltarea personala si profesionala direct de la specialiști în domeniu! Vei afla cum poţi să lucrezi eficient în echipă și cum să o ghidezi în scopul proiectelor în desfăşurare. În cadrul evenimentului vei avea ocazia să îți exersezi competenţele de aplanare a conflictelor, gândire critică şi creativă, negociere  și multe altele.

Dacă te-am convins, vrei să afli mai multe detalii despre eveniment şi înscriere, ne poți contacta pe Facebook sau pe site:

www.facebook.com/eeStec.Bucuresti

www.eestec.ro/ssa